Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 év után újra nővel leszek, félek, hogy 1 percig sem fogom bírni. Hogy lehet ezen javítani?
Most az, hogy verjem ki előtte nem pont jó ötlet, akkor nem annyira áll fel. Alkoholt nem ihatok.
Gumi nélkül szeretnénk, de félek, hogy beteszem és elélvezek. Régen szinte naponta maszturbáltam. Mostanában nagyon ritkán csak. Hogy tudnám elérni, hogy ne kelljen magamnak kiverni, hogy valamivel tovább bírjam és alapból is bírjam egy 20 percet?
#1-esnél a pont.
Szőrös csoffadt here.
Remélem segítettem, hajrá!
*intelligencia, dupla ‘L”. Ha már osztod a választékos észt, helyesen tedd.
Egyébként egyetértek veled!
Igazábol el akarod kerulni a lehetetlent. Nem nagyon tudsz igazábol semmi érdembelit tenni. Verd ki. Mi hamarabb. Egy két napig probálj maszturbálni, húzni minél tovább verés kozben. Utána szex elott 2-3 nappal már ne csináld, hogy minél jobb legyen az erekciod.
Húzz ovszert. Minden esetre. Tobbek kozott segít, hogy egy kicsit tovább bírd. Nem kell ultra vékony. Hanem inkább egy klasszikus, vagy netán a vastagabb fajta. Annál jobban tompítja az érzést, és tovább bírod. Pl. a durex pleasuremax elég vastag fajta. Na én azzal majd 2x annyi ideig bírom :D Es ezen felul véd is az ovszer, egy nem kívánatos terhességtol is, és a betegségektol is. Nem tudom ki a leányzo, mennyire ismered, mennyire bízol benne. De ahogy írod, nálad a megszakításos nem nagyon johet szoba (az amugy se védekezés), és azt se kell elhinni, hogy tabizik. Es a nemi betegséget se tudhatod, hogy nincs-e neki. Persze még mindig úgy írom, hogy nem tudjuk, ki a csaj.
De a legtutibb, ahogy úgy csinálod, ahogy elottem írták. Beszélj a csajjal, és add a tudtára, hogy már rég nem volt. Lehet hogy neked ciki érzés, de jobb út, mint sexnél "felsulni". Teljesen igaza volt a válaszolonak, komunikácio...
27F
Öööööööö... Most miért álszenteskedik mindenki?
Ha most csak itt elkezdek keresni látom, hogy a nők menekülnek egy ilyen helyzettől. A legtöbb mai lány nem fog foglalkozni vele ha elmondja az elején. Egyből kihátrálnak ha ilyen információt közölsz velük. Tapasztalat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!