Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kavarok egy csajjal, akivel ma lehet le is fogok fekudni. Rég nem voltam már csajjal, maszturbalni is regen maazturbaltam így félek, hogy egy percig sem fogom bírni. Mit csinaljak?
Mond meg neki hogy ne lepődjön meg az első gyors lesz.
Tudod mit elárulok valamit jobb kézzel szorítsd meg a kalap alatt ez lehet nem elég de közben egyszerre bal kézzel meg a farkad töve és a feneked luka között arra a belső farokra rá kel markolni be kell nyomni azt a részt,akkor így a kijövő zuhatagot teljesen meg lehet állítani aztán folytatni,nekem már többször sikerült.
velem is volt màr ilyen
JO TIPPEK:
- Legyèl maximàlisan oszinte a csajjal! Ne kamuzzà hogy te mekkora kiràly vagy meg ilyenek, mond meg neki nyugodtan hogy mi a helyzet
- Kèrd meg a csajodat turelemre! Az elso menet valoszinu nem lesz neki jo, de a màsodik màr jobb lesz, a harmadik mèg annàl is jobb ès igy tovàbb.
Az a baj hogy sok csaj nem turelmes, s az elso hibànàl kidob. Ezèrt fontos az oszintesèg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!