Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám tovább bírni?
Figyelt kérdés
Életemben először szexeltem a barátnőmmel a múltkor és viszonylag gyorsan elmentem bele. Azért szeretném egy kicsit tovább bírni. Hogyan tudnék "gyakorolni"? Vagy mit tudnék ezzel kezdeni?2018. máj. 9. 22:06
1/4 anonim válasza:
Az első pár alkalommal még ez lesz, nem fogod sokáig bírni, de minél többet csináljátok, annál jobban hozzászoksz. Ha sokszor végzel önkielégítést, az is hozzájárulhat ahhoz, hogy több ideig bírd.
2/4 tamas85hmvhely válasza:
Az előttem felszólaló megadta a választ a kérdésedre. De az önkielégítéshez, annyit tennék hozzá, hogy próbáld meg elhúzni a játékot.
3/4 anonim válasza:
Szükséged lesz némi önkontrollra is azért... Nem könnyű kivitelezni, de ha megállsz mielőtt eldurransz, és csak ha lehűltél egy cseppet és utána kezded a csajod répázni megint, akkor ki tudod nyújtani az idődet. Meg lehet csinálni többször is, de néha igen komoly önkontroll kell. Viszont ha bejön és gyakorlod, durván meg fogtok lepődni mind2en. A csajodat lesem vakarhatod magadról.Nem is nagyon lehet szavakba önteni azt amit atélhetsz, megéri, hajrá!!!
4/4 anonim válasza:
Stűz voltál elotte? Neki hányadik voltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!