Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szüzesség elvesztése ilyen korán?
Sziasztok!
Nem az életkorra gondolok, mint "korán", hanem az ismeretségi időre. A párommal közel 3 hónapos randizgatás után feküdtem le először.
A párom szerint még sokat is várt, szerintem viszont ráértünk volna még... Szerintetek? :/
Szerintem 3 hónap teljesen normális. Igazuk van azoknak, akik azt mondják, hogy az életkor sokat számít. 15-16 évesen tényleg rendben van, ha mondjuk fél évet várni akarsz, de 20 felett szerintem már nem oké, elvégre felnőtt emberekről beszélünk.
26N
A szüzesség esetében nem az idő számít hanem a bizalom. Amikor ez megvan akkor bele lehet menni. Addig is csak akkor lehet hogy rossz élmény lesz de ez sem biztos ha a pasi rendes és figyelmes és persze nem béna.
Más tekintetben szerintem a várakoztatás felesleges kínzás. Te sem éhezel ebéd előtt csakhogy finomabb legyen a kaja. Ha azért nem szexeltek hogy jobban megismerhessétek egymást az sem igazán működhet mert akkor meg a vágy fog benned gyűlni és belezavar a dolgokba. Addig kell megismerni a másikat amíg nem estek szerelembe, de akár lefekszetek egymással hamar akár nem nem fogtok szakítani csak ha nagyon nem illetek össze.
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!