Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szüzesség elvesztése, bővebben lent?
a barátommal lassan 5 hónapja vagyunk együtt, előtte nem volt senkim, és úgy döntöttem elvesztem vele a szüzességem. viszont így hogy eddig vártam vele (18 vagyok a barátnőim közül senki se szűz már és én is évek óta el akarom veszteni) az jutott eszembe ha már úgyis elvesztem akkor miért ne lehetne hogy a popsi szüzességem is elveszítsem? mert hogy őszinte legyek az is izgat, hangsúlyozom egyiket se próbáltam még.
a problémám csak az hogy szerintetek mennyire lenne jó ötlet erre megkérnem a pasimat? úgy értem a popsisra. nem nézne rám furán? nem akarom hogy lenézzen emiatt, az anál olyan tabu téma... szerintetek?
"18 vagyok a barátnőim közül senki se szűz már és én is évek óta el akarom veszteni"
Kit érdekel, hogy a barátnőid szüzek-e? Nem fontos! Ne az motiváljon, hanem hogy te mit érzel/akarsz!
Szerintem pont elég újdonság, és "sokk" lesz a hüvelyi szüzességed elvesztése is (mint testileg, mind lelkileg). Nem kell rögtön belecsapni a lecsóba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!