Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség, átestem a Mandela-effektuson a szexuális életemben! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Eddig nem tudtam arról, hogy bárkivel is szexeltem életemben, viszont 1-2 héttel ezelőtt arra ébredtem, hogy hirtelen jött egy "emlék" arról, hogy 13 éves koromban szexeltem a nálam kettő évvel idősebb unokatestvéremmel. Innentől tisztán emlékszem a napszakra, amikor megtörtént, a helyszínre, a szagokra, a hangokra, az érzésekre és a következményekre. Hangsúlyozom, hogy eddig nem tudtam ilyenről. Mi lehet ennek a hátterében és hogyan tudom kideríteni, hogy igaz-e, ha nincs meg az elérhetősége az unokatestvéremnek?2018. júl. 12. 14:37
1/9 anonim válasza:
Én attól tartok, hogy pusztán csak álmodtál egy " élethűt".
2/9 anonim válasza:
Trauma érhetet
Ezért az agyad próbálta “törölni”az infót
Lány vagy fiú vagy?!
24N
3/9 anonim válasza:
Ha làny vagy menj Nőgyógyászhoz
Ő meg tudja mondani hogy szűz vagy e még
4/9 A kérdező kommentje:
Amúgy fiú vagyok, csak hogy képet kapjon mindenki az esetről.
2018. júl. 12. 14:46
5/9 anonim válasza:
13 évesen megtöcskölted az unokatesód? Gratula! :)
7/9 anonim válasza:
ha akkora trauma volt, lehet, hogy a stressz hatására kitöröltél minden emléket és most elő jött.
Az is lehet, hogy ez egy fake emlék, talán álom alapú.
Menj szakemberhez ha úgy érzed, hogy ezt fel kell dolgoznod
8/9 KJUsul válasza:
A ti fajtátoknál ebben mi a különleges? :D:D:D
9/9 anonim válasza:
nem olyan ritka ez mint sokan gondolnák ... fiú unokatestvéárek között k gyakran megesik, csak aztán a feledés homolyába vész az egész egy idő után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!