Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hagyja sok férfi a szexuális fejlődést a 30-as éveire?
Miféle hlyeség ez a kérdés?
Az meg létezhet, hogy idővel tapasztaltabb valaki, meg többet tud erről-arról, emaptikusabb, jobban bánik az emberekkel, jobban érzi mi kell a másiknak, jobb a kommunikáció, jobb... stb
de ez nőknél-férfiaknál ugyan úgy van, idővel általában jobb lehet a helyzet
de a kérdés egy error
Nem hagytam, hanem nem volt kivel szexelni.
Nem tudom sok kérdező miért hiszi azt, hogy szándékosan nem szexelünk.
Ha senki nem akar lefeküdni velem akkor nem tudok mit csinálni, nincs hova fejlődni az ágyban.
29F
Tudom, hogy hosszú lesz az írásom, de hosszú évek megfigyelését osztom meg most veletek a témában. De én is kíváncsi lennék arra, hogy férfi vagy –e, vagy nő?
Kedves kérdező.
Ezek szerint nem csak én vettem észre a változást. Ami már itt a gyakorin is érezhető.
És most lehet, hogy nagyon férfi sovinisztának fog tűnni a válaszom, de én úgy látom, hogy minden a nők hozzáállása miatt van.
Tudom, hogy most a sok feminista rögtön felhorkant, hogy hogyan merem én a nőket hibáztatni?
És biztosan sokan azt gondoljátok, hogy én is csak egy bunkó pasi vagyok. de én erre azt mondom:
Bunkó pasi mindig is volt, van, és lesz! Ahogyan bunkó nő is mindig is, volt, van, és lesz.
Hogy mi változott? Annyi történt, hogy jött a Szex és New York című sorozat! Aztán a média felismerte, hogy a szingliség terjesztésében mekkora üzlet van.
Egy rádióműsorban egy reklámszakember, tehát Ismétlem szakember mondta ki, akinek ténylegesen feltették a kérdést, hogy miért van az, hogy ennyire terjesztik mindenütt a szingliség eszméjét. Ő erre a következőt válaszolta:
Egyszerűen azért, mert az egyedülálló ember többet fogyaszt. Hiszen ha már ketten élnek egy háztartásban, már akkor ösztönzik egymást a spórolásra.
Így tehát az egyedüllét, a szingliség eszméjének terjesztése hatalmas üzlet!
Maguk az amerikaiak elismerik, hogy a Szex és New York sorozat népszerűsége miatt van, hogy a nők teljesen másképp állnak a férfiakhoz. Erről rengeteg műsorban hallani.
Aztán jött a többi sorozat, ami ugyan ugyanezt a sikert meglovagolva terjesztik az „igét.”
És, hogy mi lett ennek a következménye?
Ma már ott tartunk, hogy a mai nők szinte szóba sem állnak 35 év alatti férfival.
És a mai nők alatt, már a 18 éves lányt is értek. Tehát ma már ott tartunk, hogy egy 18 éves lány sem akar szóba állni 35 év alatti emberrel.
És most térek rá, az eredeti kérdésre.
Mert a válasz egyszerűen az, hogy azért van rengeteg 30 év körüli tapasztalatlan pasi manapság, mert a nők elfordultak tőlük.
Ez lett a szingliség terjesztésének következménye.
Nézz csak meg bármelyik partnerkereső weboldalt a neten! Kiugróan magas a meleg illetve biszexuális pasik száma. És már a névválasztásból is látszik, hogy egyszerűen kényszerűségből fordulnak a pasik felé. Csak, hogy ne legyenek egyedül.
Félreértés ne essék! Nekem nincs gondolom melegekkel!
Én azokról beszélek, akik kényszerűségből lesznek „meleggé” mert egyszerűen nincs más lehetőségük.
És most persze sokan azt fogjátok mondani, hogy ezek a pasik, akik pasikkal próbálkoznak, eleve volt bennük egy Hajlam. De ez nem igaz!
Ez éppen olyan, mint amikor valakit hosszú időre börtönbe zárnak. Ott sincs lehetőség nőhöz jutni. Szerintetek mindegyik önszántából próbálja ki pasival? Dehogy! Egyszerűen azért, mert nincs más lehetősége.
Újságcikkekben rádió, és TV műsorokban is azt hallani, hogy a filmekben nincs megfelelő férfi példakép!
És azt tudjuk, hogy a mai fiatalok a tévéből tanulnak, az ott látott példát követik.
És mivel a médiából áramlik a nők felé, hogy utáld a férfiakat, ezért szinte nem is keressük egymás társaságát. És tessék! Már a kérdező is látja a változás következményét.
És hogy mi lenne a megoldás?
Először is a médiában, a filmekben helyre kéne tenni a dolgokat! És be kéne fejezni a szingliség, a női egyenjogúság ilyen fokú brutális terjesztését. Mert ennek így nem lesz jó vége.
Nekem nem az egyenjogúsággal van bajom! Hanem azzal, hogy mindeközben megindult ez az utáljuk a férfiakat gyűlölet kampány!
Jól látható ennek a következménye például a netes társkeresőkön! Hiszen ott már szó szerint szóba sem állnak 35 alatti férfiakkal. Így egy teljes generáció maradt ki abból, amit normális esetben 16,18 éves korban kéne elkezdeni.
Arról vitatkozhatunk, hogy mikor milyen korban lenne helyes elkezdeni a szexet. De az látszik, hogyha a mai nők csak 35 év fölötti férfit keresnek, az Igenis baj! Elég nagy baj!
Tessék itt a következménye!
De tényleg ma már ott tartunk, hogy el sem jutunk addig, hogy beszélgethessünk. Hogyan alakulhatna ki bármi is, ha egy egyszerű szám alapján meg ítélik az embert?
Nem! Nem fogom elárulni a koromat! Akit érdekel, az keressen meg, és megírom neki a történetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!