Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hagyja sok férfi a szexuális fejlődést a 30-as éveire?
Először azt hittem, hogy több értelmes dolog lesz az írásodban, de csalódnom kellett.
Nem igaz, hogy nem állnak szóba 35 alattival. Gyakoribb lett az, hogy kicsit idősebbel, mert az tapasztaltabb elvileg, de ez a görcsös ragaszkodásod a 35-höz elég nevetséges.
Az általánosítás része is túlzott, egyre több ilyen akad, de azért még mindig nincsenek többségben.
Azt is írtad, hogy már 18-tól tud látszani. A legtöbb lány 17 évesen veszti el és azért még a tizenéves lányok még kevesebbszer hajtanak olyan idősre. Vagyis még fiatalon lenne rá lehetőség, hogy elveszítsék egy fiatallal.
Ez a Sex And The City fixációd is elég meredek. Illetve kevesebbet és mást is láttál meg belőle, vagy nem azt részletezted.
A homoszexualitásról bizony semmi fogalmad nincsen. Annyi sületlenséget írtál, hogy ki se fejtem, mert túl hosszú lenne.
Attól függetlenül egyetértek abban, hogy a média igen is tehet erről, illetve tudatosan lovagolnak meg dolgokat, aminek részben ez lesz a következménye.
Az egyik sarkalatos probléma amit említettél, de nem állítottál kellően szembe egymással. Ez pedig a férfi gyűlölet és az egyenjogúság. Mert már régen átestünk a ló túloldalára. Valóban a csapból is az folyik, hogy a férfiak értéktelenek, úgy se tudnak senkit se kielégíteni, ha nem adnak minden szempontból hatalmasat bele, akkor senkinek nem kellenek. Egyformán szexuálisan, egzisztenciálisan és szociálisan. Ehhez hozzájön, hogy alapból is, hogy mer egy fiatal szexuális vágyakat érezni lányok iránt. Csak akkor merhet, amikor egy lány/nő azt mondja. De egy lánynak/nőnek ne kelljen ezt már mondani. Ebből jön a patthelyzet. De azért lássuk be, kettőn áll a vásár! Hiába van rengeteg ilyen hatás egy fiatalra, megtehetné azt, hogy nem foglalkozik vele. Azok a nők akik amúgy tipikusan ilyenné váltak sem kivétel nélkül immunisak egy magabiztos férfi csábításának. Az általad említett sorozatban is folyton elő jön ez.
Én úgy fogalmaznék, hogy érthető hogy mitől van ez, de nem kéne törvényszerűnek lennie. Ahhoz, hogy ez megszűnjön el kéne kezdeni babusgatni egy bizonyos réteget, de kinek van kedve babusgatni egy férfit. Igazából belekeveredtünk egy ellentmondásos helyzetbe amihez nem elég csak az egyik félnek változnia.
Az is ismét előjön, hogy hiába mondanak sok mindent a nők, attól még ők is el tudnak gyengülni. Most az a helyzet, hogy beszűkült a lady killerek tábora és nagyobb lett a pussyké. Most ez sokszor így van, de nem szabad teljesen általánosítani, hogy 2 féle férfi van. A töketlen és a nőtipró, legalábbis így állnak gyakran hozzá a nők.
Amit meg el szoktam ilyenkor mondani, hogy ha valaki félszeg és gyámoltalan, az nem jelenti azt, hogy ő jófiú lenne. Gyakran ugyan olyan gyökér mint a rosszfiú, csak nem meri és nincs rá lehetősége, hogy kiélje. De ettől függetlenül tényleg kevésbé kéne önzőnek lenniük általánosságban a nőknek és kisebb nyomást kéne helyezniük az ellenkező nemre. Mert mikor ők kapják ezt, akkor meg jobban fel vannak háborodva.
A másik rettenetesen fontos, hogy a fogyasztói társadalmat szorosan követi egy hozzáállás az élethez. Ez pedig az érzelmek fontosságának és mibenlétének az elhagyása. Erre pedig már csak akkor jönnek rá, ha egyáltalán rájönnek, mikor már jócskán ketyeg a biológiai óra. Ez pedig mind a két nemre vonatkozik.
A 11 -es válaszolónak..
Látom, azért sok dologban egyetértünk, de néhány dologra azért reagálnék.
Az igaz hogy ma már nem mindig pontos a 35 év. Az utóbbi 4-5 évben inkább már inkább még idősebbeket keresik. A 40-45 éves pasikat. És jól mondod. hogy azért mert az tapasztaltabb elvileg…
Én csakis azért írtam a harmincötöt, mert nagyon sokáig így volt, kb. tíz évig volt meghatározó ez a szám. És még nagyon sok helyen ezt látni. De jól látod, az utóbbi néhány évben ez is gyarapodott. sajnos…
Hogy a mai 17-18 éves lányok kikre hajtanak, arról vitatkozhatunk. de csak olvas az interneten. És jól látszik, hogy ők is mind, egyfajta apa figurát keresnek…
Ezután ahogy te fogalmazol a Szex és New York fixációmról írsz. Én ezt már a sorozat első megjelenése óta tartom, hogy ez a sorozat rendkívül káros az egész férfitársadalomra. És ennek már jó 20 éve azt hiszem…
Erről is egy külön kis tanulmányt írhatnék, hogy mi a gondom a sorozattal. De az már tényleg hosszú lenne.
Ezután valamit teljesen félreértettél, mert én a homoszexuálisokról egy szót sem írtam!
Én azokról írtam, akik a körülmények hatására mivel minden nőtől az elutasítást kapják, és nincs lehetőségünk megélni a hetero szexualitást, ezért kipróbálják fiúval. És mondjuk ki rászoknak a faszra.
Én is ismerek melegeket! És minden meleg, akivel csak beszéltem erről, azt mondta, hogy ezek a kényszerből tévelygő pasik csak kipróbálják, egyszer-kétszer de semmi több. Érzelmi síkon nem lehet rájuk számítani. Tehát a valódi melegek is látják, hogy nagy a baj! De én nem is róluk beszéltem! Hanem a kényszerből tévelygő pasikról…
Ez után egyetértesz velem abban, hogy a média tudatosan lovagol meg dolgokat, aminek ez lesz a következménye. De hogy mit nem állítottam kellően szembe egymással azt nem értem…
Abban mindketten egyetértünk, hogy a férfi gyűlölettel, és az egyenjogúság ilyen fokú hangsúlyozásával, már régen át estünk a ló túloldalára. Ezt értem.
Aztán hosszabban kifejted, hogy mennyire azt hangsúlyozzák, hogy a mai férfiak értéktelennek.
Ez tényleg hosszabban kifejted, és ebben mélyen egyetértünk. Igen tényleg belekeveredtünk egy ellentmondásos helyzetbe, amihez nem elég csak az egyik félnek változnia. Itt most ugranék egy nagyot a következő mondatra.
Most az a helyzet, hogy beszűkült a lady sillerek tábora és nagyobb lett a pussyké.
De hiszen én is erről beszélek. Csakhogy én azt állítom, hogy mindez a médiában történt agymosás hatására történik.
Ezután a férfiakra nehezedő nyomásról írsz, ebben is egyetértünk. csak én másképp fogalmaztam meg. De ugyanezt. Majd a fogyasztói társadalomról írsz. De hiszen én is leírtam, hogy egy reklámszakember nyíltan kimondta azért terjesztik a szingliség eszméjét, mert ez egy egyedülálló ember többet fogyaszt. És ez nekik nagy üzlet. Kínában már létezik is ilyen a szinglik napja. írd be a Google -be és meg fogod látni hány milliárddolláros üzletet kerítettek ennek a mesterségesen gerjesztett borzalomnak…
A lényeg, hogy Igazából majdnem mindenben egyetértünk! De amire te azt hitted, hogy a melegekről írtam, azt nem a melegekről írtam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!