Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen lehet az ágyban egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lehet az ágyban egy olyan férfi, aki már rengeteg nővel volt együtt?

Figyelt kérdés

A csókja elég meggyőző volt, eszméletlenül jól csókol.

De kicsit tartok attól, mi lesz, ha szexre kerül a sor.

Az önbizalmam teljesen rendben van, elégedett vagyok a testemmel, de azért van bennem egy olyan gondolat, hogy bőven lesz kikkel összehasonlítania az ágybeli teljesítményemet...

Nem az zavar, hogy sok partnere volt, az már úgyis a múlt, hanem, hogy nem lett-e emiatt válogatósabb esetleg?

Szerintetek hogyan tudjak túllendülni ezen?

Vajon figyelmes lesz majd velem, vagy már az x. nő után nem nagyon érdekli, hogy különlegessé tegye az alkalmat?

23N

2018. júl. 8. 10:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát figyelj nekem ilyen férfiaknál az első gondolatom nem az lenne hogy mennyire jó az ágyban hanem az, hogy a hpv hány fajtáját hordozhatja.
2018. júl. 8. 10:46
 2/13 A kérdező kommentje:
Nekem is volt ilyen gondolatom egyébként.
2018. júl. 8. 10:47
 3/13 anonim ***** válasza:
83%
Attól még, hogy rengeteg nővel volt már, nem jelenti azt, hogy veled is jó lesz. Mármint sok múlik azon, hogy mennyire passzoltok lelkileg. Persze, ha csak szex, akkor mindegy. Ha megvan a kémia, akkor jó lesz.
2018. júl. 8. 11:01
 4/13 anonim válasza:
100%
Nos szerintem ne rágódj ezen, hogy kivel és hogyan fog összehasonlítani. Két jó tanács. A gyakori partnercsere miatt mindenképpen használj kondomot, nehogy valamit elkapj. A másik. A jó szex mindig azon alapszik, hogy Te mennyire akarsz örömet okozni és a partnered mennyire akar örömet okozni. Ez a kölcsönös odafigyelés emeli felejthetetlenné az együttlétet. Ha mindketten arra figyeltek, hogy jó legyen a másiknak, akkor nagyon szépen össze lehet csiszolódni :)
2018. júl. 8. 11:10
 5/13 anonim ***** válasza:
83%

Itt inkább az a kérdés, hogy 1 alkalomra akar téged is vagy komolyan tetszel neki?

Ettől függ ugyanis, hogy mennyira akar téged is örömhöz juttatni.

2018. júl. 8. 11:35
 6/13 A kérdező kommentje:

Nem egy alkalomról lenne szó, meg mondta is, hogy nem csak simán megdugni akar, kedveljük is egymást, a szimpátia is megvan.

Persze nyilván az csak idővel derülne ki, hogy komolyabbra fordulna-e a dolog.

Köszönöm az eddigi válaszokat!

2018. júl. 8. 11:39
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

A többi nőnek szerinted mit mondott?

Amúgy óvszert használj, ha vele akarsz lenni. Később meg küld el vizsgálatra, valószínűleg nem óvszerrel csinálta a többséggel...

2018. júl. 8. 12:46
 8/13 anonim ***** válasza:
93%

én aránylag sok nővel voltam együtt.

"bőven lesz kikkel összehasonlítania az ágybeli teljesítményemet..."

nem fog senkihez hasonlítgatni

"nem lett-e emiatt válogatósabb esetleg?"

határozottan NEM

"az x. nő után nem nagyon érdekli, hogy különlegessé tegye az alkalmat?"

x nő után már jobban tudja valaki, hogy mi szokott bejönni. De nem lehet általánosítani, nekem simán volt olyan, hogy a sok tapasztalat ellenére nem volt jó a lánynak, egyszerűen más típusú volt

+1

"meg mondta is, hogy nem csak simán megdugni akar"

haha, te még nagyon kis naiv vagy :)

2018. júl. 8. 12:52
 9/13 anonim ***** válasza:
93%
Nemi beteg.
2018. júl. 8. 13:19
 10/13 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem minden pasi más.

Nekem is volt egy ilyesmi barátom mint akiről te írsz, ismerkedtünk, pontosan tudtam, hogy mik a szándékai végül mégis belementem.

Igaz nem kérkedett vele, de tudtam jól mennyi nővel feküdt már le.

Egyébként az ő csókja is mennyei volt.. Aztán mielőtt hazavitt volna kerek perec megmondta, hogy ne számítsak kapcsolatra nem érez irántam semmit, ez persze bántott viszont addigra már nagyon le akartam vele feküdni úgyhogy nem érdekelt lesz-e folytatása vagy sem.

Aztán jött a meglepetés.. elkönyveltem, hogy csak egy sima szex lesz ugyanis mondta, hogy nem akar kapcsolatot, és hát hú!:D Életem legjobb partnere volt és nem csak a technikája miatt, hanem mert extra figyelmes volt, csak velem volt elfoglalva minden rezdülésem figyelte. Fantasztikus volt vele, miután hazakísért még otthon is remegő lábbakkal vánszorogtam órákon át:D

Ezzel szemben azokkal a fiúkkal akikkel kapcsolatban voltam és szerelmesek voltunk egymásba közel nem volt olyan jó mint vele.

Úgyhogy nem szabad általánosítani, ugyanis teljesen személyiségfüggő, hogy mi milyen veled az ágyban.

2018. júl. 8. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!