Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te hány korábbi szexuális partnert tudsz tolerálni a párod múltjából?
Kinek mi a határ?
Nekem férfinál maximum 5-7.
Nyilván van,aki rugalmasabb,de nekem meg ez szubjektív lelki határ.
Onnan jött a kérdésem,hogy egyik férfi ismerősömnek tudom,hogy 50 felett van a volt partnerei száma és elgondolkodtam,hogy nálam ez pl már nem férne bele.
Ha őrülten pont őt szeretném, akkor lehet,hogy elfogadnám, de erről szó sincs köztünk.Egy jó fej ismerős csak.
34 N
1-es:
És aki mondjuk annyira szerencsés,hogy komoly kapcsolatokban lehetett része 16 éves kora óta,mondjuk :
16-18ig
18 -21 ig
22 - 26 ig
26-30 ig
Ez 4 párkapcsolat 30 évesen, azaz 4 nő.
Most csak sacc per kávé éveket írtam.
Nyilván ez a normálisabb eset.
Akinek nem jön össze párkapcsolat,az meg végigdugja a húszas éveit. A szélsőségek jól összegyűltek itt rögtön az első 3 kommentben.
Várok még másoktól is válaszokat.
én meg több olyan jó pasit is ismerek,akik bőven 10 alatt vannak,így az én példám ugyanúgy releváns, de ne azon rugózzunk már,hogy engem meggyőzzön valaki arról,hogy szuper a minimum 10 felett létszám.
A kérdés az volt,hogy ki mennyit torelál,
nem az,hogy én mennyit.
Vagy válaszolj a kérdésre (magadra vonatkozóan nem válaszoltál,de feltételezem,hogy akkor a 20 rendben van), vagy keress másikat.
6-os:
nő vagyok továbbra is,sehol nem jött le,hogy férfi lennék,szimplán mert épp őket említem meg.Olvassál már értelmesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!