Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők! Előfordult hogy nem engedtetek meg valamit szexben a párotoknak ami egy korábbi partnerrel elfogadható volt számotokra?
nekem a párom nem engedi a szájba élvezést, mert az első pasija mindig valami zsarolással rávette hiába nem szerette és teljesen megutálta.
ha belegondolok a volt pasija sok sok dolgot elcseszett a páromnál a szexben, hála a kiemelkedő jószívének és intelligenciájának amit szerencsére azért 1-2 év alatt helyre hoztam, de sajnos vannak bal-here emberek akik úgy kezelik a lányokat mintha valami szexrabszolgák lennének
Szàjbaélvezést. Az első pasimnak engedtem mert hülye voltam. Olyan / ha igazàn szeretsz megteszed/ típus volt. Koràbban beszéltünk a dologról de nem egyeztem bele . Aztàn élesben egyszer csak elengedte magàt a szàmba, nem is szólt . Nagyon undorító volt , meleg, savanyú hànyàs íze volt. Nagyon haragudtam rà. Engem eleve undorított ez a dolog, mikor a baràtnőim mesélték akkor is. Egyébként ezzel a pasival vesztettem el a szüzességemet, és utàna ki is dobott. Szóval nem kàr érte.
Senki màsnak nem engedtem soha hogy a szàmba élvezzen , bàr a férjem pl egyàltalàn nem vàgyik erre. Szex végén szeret belém élvezni. Neki a szàjjal való izgatàs csak előjàték. Csak engem szokott orgazmusig nyalni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!