Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek manapság mennyire elfogadható egy lábfétis? Merjem neki elmodani?
Első komoly barátnőmmel 2 hónapja veszítettük el a szüzességünket, és pár napja megkérdezett, van-e valami fantáziám, de én azt mondtam neki nem gondolkodtam semmiben, ő bevallotta hogy valami szerepjátékosat szívesen kipróbálna, de én nem mertem neki elmondani hogy a lábakra bukok. Utálom hogy ez jön be, de ezt már korábbról is tudtam, és az sem segít, hogy tényleg elég szexik a lábai (legalábbis nekem)
Szerintetek ha elmondom akkor nagyon perverznek fog tartani? Vagy várjak még vele pár hónapot és inkább akkor?
Előre is köszönöm a segítséget.
Kedves 1. számú kommentelő.
Most 6 hónapja vagyunk együtt, amikor elvesztettük 4 hónapja voltunk együtt, sajnos nekem nem mennek olyan könnyen ezek az intim dolgok, 19 éves létemre tapasztalatlan vagyok ilyen téren, de legalább beismerem.
Szerintem nem para énis az vagyok .
Lább simivel és maszírozással azt csókolgatva nagyon hamar rákap a csaj és kérni is fogja ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!