Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazamvan2 kérdése:
A lányok szeretik ha a lábukat szagolgatját, nyalogatják? én lábfétises vagyok, és erre vagyom, van ilyen férfi kolégám?
Figyelt kérdés
lábfétis, lábimádat2018. febr. 26. 17:50
1/8 anonim válasza:
En ilyen ferfi kollega vagyok aki szereti ezt csinalni!
2/8 anonim válasza:
Engem nem zavarna ha a partnerem erre gerjedne. ?/L
3/8 A kérdező kommentje:
második kolléga, te is ilyenre izgulsz fel? (láb, használt zokni szagolgatása...?)
2018. febr. 26. 18:00
4/8 anonim válasza:
Igen. Én is kolega vagyok. Van aki engedi. Csak találni kell :)
5/8 anonim válasza:
Szetetem simogatni, puszilgatni ugyanúgy, mint a teste bármelyik részét.
De a szaglászásban és használt zokniban mi a jó??
6/8 anonim válasza:
Én szeretem ha foglalkoznak a lábammal, de ez a szagolgatás nem jön be. Csak tisztán! L.
7/8 anonim válasza:
Férfikollégád vagyok - a legteljesebb mértékben. :) Csak azok a lányok soha nincsenek sehol, akik ezt szeretik.
8/8 anonim válasza:
Utolsó. Igazad van mert kamusok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!