Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez gáz? Tetszem neki?
Ma találkoztam egy lánnyal. Nem fűztem hozzá nagy reményeket de amikor megláttam tudtam hogy nekem ő kell. Egyebkent szerintem jól ment. Voltunk kajálni, sétálni, szétnéztünk pár boltban és közben végig beszélgettünk vagy nevettünk. Egy deka üres járat sem volt szerintem :D. Figyelt rám, nézte hogy mit szeretnék, sokat beszélt és kérdezett :D. Viszont ami zavar es lehet hogy hulyeség az az hogy a végén nem volt csók :/. Mi a véleményetek? Tetszenék neki? Ha valaki többet szeretne tudni annak szivesen írok privit hogy mélyebb belelátása legyen a dologba.
Én 20/F ő 21/N
Mert lány! :D És mint mondtam lehet, hogy kicsit "konzervatív". Nekem is van olyan barátnőm, aki nem mondaná a srác szemébe. Én mondjuk határozottan el szoktam mondani a véleményem, de mindenki más. :)
(Nő vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!