Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te hány korábbi szexuális partnert tudsz tolerálni a párod múltjából?
Kinek mi a határ?
Nekem férfinál maximum 5-7.
Nyilván van,aki rugalmasabb,de nekem meg ez szubjektív lelki határ.
Onnan jött a kérdésem,hogy egyik férfi ismerősömnek tudom,hogy 50 felett van a volt partnerei száma és elgondolkodtam,hogy nálam ez pl már nem férne bele.
Ha őrülten pont őt szeretném, akkor lehet,hogy elfogadnám, de erről szó sincs köztünk.Egy jó fej ismerős csak.
34 N
Én egész életemben félénk voltam ismerkedés tekintetében, de így is 7 nővel volt szexuális viszonyom.
Szerintem (és ez is csak szubjektív vélemény persze) 30 -35 éves korig 10 partner teljesen elfogadható (talán még átlagosnak is gondolom - még ha a nagyon szélsőséges eseteket nem is számoljuk bele)
40F
Vicces vagy :-D
Miert szamolna be egy pasi egy no ismerosenek az alkalmi kalandjairol ? Nem fog mert a nok kiakadnak ezen. Ahogy azt sem mondjak el ha felrementek a parkapcsolat alatt...
Amugy engen spec nem erdekel a parom azon szexualis elete ami elottem volt. Nem tudom mennyi partnere volt, milyen volt veluk sem mas. Szoval tolem lehetet 1-10000000 is akarhany.
15-25 éves kor között évi 1 tehát összesen 10 partner.. Addigra remélhetőleg kiég..
Aztán 25-35 között 3 évenete 1 az 3,3 aztán 35 felett 5 évente 1. 70 felett ne akarjon senki hancurozni már😱 szóval az még 7 partner.
Tehát, élete során összesen 20.3 partnert tolerálok összesen!!
F
Ui.: remélem nem én vagyok a 19. Partnere jelenleg mert akkor gyanús hogy még lesz utánam vagy mellettem még 2 meg egy kicsi.... 😠
Senkire sem tartozik hogy kinek hány partnere volt/van!
Engem spec. k.rvára nem érdekel hogy az adott hölgyemény előttem hány pasival volt boldog! lehet tíz, és lehet ezer is - tehát végtelen a toleranciám!
Életemben egyetlenegyszer kérdeztem meg egy nőtől hogy hány pasival feküdt össze, ő pedig később a feleségem lett. Ha szűz lett volna, biztos nem vettem volna el!
Ha tíz alatt lett volna, akkor vártam volna még a nősüléssel.
De mivel a 14-ik voltam, így elvettem - és jól tettem - mindent tud az ágyban, és imádom.
Ennek 30 éve.:)
Én személy szerint, nem tudo., hogy hány partnere volt eddig a páromnak. 16 éves korától 21ig párkapcsolata volt. 8 hónapot volt egyedül és jöttem én. Lehet, hogy én csak a második, harmadik vagyok neki, de az is lehet, hogy a tizedik. Passz.
Nem is nagyon érdekel, addig, amíg mellettem nincs más nővel.
Az ellentéte pedig, hogy nekem ő a 16.
22/N
ez annyira ember függő, főleg 30+ korban. Az örök szingli ismerőseimnél tök normális hogy havonta valaki újat dugnak meg (fiúk és lányok is), mert már felnőtt, dolgozó emberek és náluk a szex csak testi kielégülés, nem annyira misztikus mint egy 20 évesnél.
Ha így nézzük akkor simán lehet 20-30-40 partner és ezt teljesen meg tudom érteni. Másik oldalt meg lehet egy állandóan fix kapcsolatban élő személy akinek volt össz 2-3 partnere, de évekig. Mégis százszor tapasztaltabb és többet dugott.
Egyéniségre is vall, aki gyorsan menekül a fix kapcsolattól és inkább keres újat mert fél.
Ismerni kell a személyt, nem a szám a fontos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!