Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párotokkal szoktatok beszélni a korábbi kapcsolatairól, hány volt neki, hogyan védekezett a terhesség ellen stb?
Figyelt kérdés
2016. szept. 4. 10:07
1/13 anonim válasza:
A nők erről nem szeretnek se beszélni se tudni, a pasik meg szeretnek erről beszélni is és mindent tudni akarnak. Utána meg kiakadnak.
2/13 anonim válasza:
Igazat adok az első válaszolónak.. Egyébként meg nem vagyunk kíváncsiak erre.. Tudja hogy óvszert használtam + fogamzásgátló tablettát.. Szóval még attól se kellett tartania hogy valami betegséget hordozok.
3/13 anonim válasza:
Én azt tapasztaltam, hogy a nők kíváncsibbak. Engem soha nem érdekelt, mi volt az előző kapcsolatába, de barátnőim mindig kikérdeznek. 26/f
4/13 anonim válasza:
Igen,beszéltünk róla.Engem érdekelt kivel hogy és milyen volt neki.
5/13 anonim válasza:
Szoktunk beszélni róla, kíváncsi vagyok, izgatnak a részletek;)
7/13 anonim válasza:
Van egy pont, ahol szerintem el lehet mondani, hogy mennyi volt, mi volt a legrosszabb - legjobb benne. Ebben szerintem semmi sincs.
A védekezésnek pedig alapnak kellene lennie.
8/13 anonim válasza:
Mert senki sem akar összejönni egy qurvával.
10/13 anonim válasza:
Van hogy beszélünk róla,érdekelnek a régebbi tapasztalatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!