Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párotokkal szoktatok beszélni a korábbi kapcsolatairól, hány volt neki, hogyan védekezett a terhesség ellen stb?
Figyelt kérdés
2016. szept. 4. 10:07
11/13 anonim válasza:
Nem.
Mert en nagyon feltekeny tipus vagyok. Persze ami volt az volt,elmult most en vagyok,es leszek is neki. Ez nekem eleg. Nem vagyok kivancsi hogy milyen volt masokkal.
12/13 anonim válasza:
Nekem a barátom az első párom, es en mindig tok nyitottan tudtam erről beszélni vele. Egyrészt kíváncsi is voltam az exeire, másrészt ahogy roluk beszelt rájöttem, hogy milyen nem akarok lenni egy kapcsolatban. :D Meg érdekel is, hogy mással milyen volt, miben volt másabb stb. Ugyanígy o is kerdezhet bármit, elmondom.
13/13 anonim válasza:
Igen szoktunk es en erre ra is szoktam kerdezni,hogy mennyi ideig tartott a leghosszabb kapcsi stb.mert akkor legalabb megtudom ,hogy mennyire tapasztalt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!