Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szüzesség elvesztése ilyen korán?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szüzesség elvesztése ilyen korán?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem az életkorra gondolok, mint "korán", hanem az ismeretségi időre. A párommal közel 3 hónapos randizgatás után feküdtem le először.

A párom szerint még sokat is várt, szerintem viszont ráértünk volna még... Szerintetek? :/

2018. júl. 13. 11:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
38%
Van egy rossz hírem drága a pasi csak az ágyában akar látni semmi más :D ha szeretne megértene es várna rád
2018. júl. 13. 11:48
 2/13 A kérdező kommentje:

Miből gondolod? :/

2018. júl. 13. 11:48
 3/13 anonim ***** válasza:
55%

Attól függ hány évesek vagytok.

Normális felnőtteknél két-három hét után már simán egészséges ha szexelnek.

Viszont 16-17 éves szűzikéknél meg bármi elképzelhető, kézenfogva sétálástól pettingig 1 éven át.

...de ezt miért tőlünk kérdezed? És miért az alkalom után? Erre nincs szabálykönyv... ahogy érzed.

2018. júl. 13. 11:52
 4/13 A kérdező kommentje:
Azért kérdezek másokat, mert a párommal erről teljesen más a véleményünk és kíváncsi voltam, mások ezt hogyan látják. :)
2018. júl. 13. 11:53
 5/13 anonim ***** válasza:
92%

Mi is 3 hónap után feküdtünk le először. 18 évesek voltunk, mind a ketten szüzek. Azóta eltelt 2 év. Mai napig máshogy látjuk ezt a dolgot, de ez nem is baj.

Az meg, hogy csak a szex miatt van veled hülyeség. Ha csak azért lett volna, akkor még azt a 3 hónapot sem várja meg.

2018. júl. 13. 11:58
 6/13 anonim ***** válasza:
94%

Emberfüggő.

Mondjuk én elásnám magam, ha bármit erőltetnék a szerelmemnél, és "várakozásnak" fognám fel a vele töltött időt, csak mert nincs szex...

2018. júl. 13. 12:03
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem kell ebből elvi kérdést csinálni, szimplán csak szexeljetek akkor, ha mindketten vágytok rá, másoknak semmi köze hozzá.
2018. júl. 13. 12:19
 8/13 anonim ***** válasza:
19%
Én a mostani csajommal 10 nap után feküdtem le, az előzővel 2 nap után. A többire nem emlékszem. Szerintem sokat vártatok
2018. júl. 13. 12:31
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Korainak nem mindanám. Ha szeretitek, kívánjátok egymást, akkor csináljátok. Nincs rá szabály, hogy meddig kell várni.
2018. júl. 13. 12:32
 10/13 anonim ***** válasza:
85%
Én úgy látom, hogy hagytad magad rábeszélni. Ha te még vártál volna, miért engedtél? Ha valóban szeretne, hajlandó lett volna még várni...
2018. júl. 13. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!