Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szüzesség elvesztése ilyen korán?
Sziasztok!
Nem az életkorra gondolok, mint "korán", hanem az ismeretségi időre. A párommal közel 3 hónapos randizgatás után feküdtem le először.
A párom szerint még sokat is várt, szerintem viszont ráértünk volna még... Szerintetek? :/
Miből gondolod? :/
Attól függ hány évesek vagytok.
Normális felnőtteknél két-három hét után már simán egészséges ha szexelnek.
Viszont 16-17 éves szűzikéknél meg bármi elképzelhető, kézenfogva sétálástól pettingig 1 éven át.
...de ezt miért tőlünk kérdezed? És miért az alkalom után? Erre nincs szabálykönyv... ahogy érzed.
Mi is 3 hónap után feküdtünk le először. 18 évesek voltunk, mind a ketten szüzek. Azóta eltelt 2 év. Mai napig máshogy látjuk ezt a dolgot, de ez nem is baj.
Az meg, hogy csak a szex miatt van veled hülyeség. Ha csak azért lett volna, akkor még azt a 3 hónapot sem várja meg.
Emberfüggő.
Mondjuk én elásnám magam, ha bármit erőltetnék a szerelmemnél, és "várakozásnak" fognám fel a vele töltött időt, csak mert nincs szex...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!