Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hétvégén, kissé ittasan egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hétvégén, kissé ittasan egy buliban smároltam egy csajjal, izgattuk egymást, stb. Amikor " odáig" jutottunk, kicsit ellenkezett, hogy mostinkább ne, de mégis betettem. Aztán sírva kirohant. Ez most nemi erőszak, vagy nem?

Figyelt kérdés

#szeretkezés #szex #elutasítás #kölcsönös kényeztetés
2018. máj. 11. 09:40
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 anonim ***** válasza:
100%
Ez hülyeség, mert egyrészt a nedvesedés elég korán indul, amikor még közel sincs kész a nő az aktusra, másrészt félelemből is lehet nedvesedni.
2020. okt. 4. 14:40
 52/65 anonim ***** válasza:
24%
Könyörgöm, eljutottak addig, hogy mindketten fel voltak izgulva, a lány lepippantotta, smárolt vele ÖNSZÁNTÁBÓL, és az utolsó pillanatban meg kitalálja hogy jaj bocsi mégse. Ne a szerencsétlen pasi menjen már börtönbe egy ilyen idióta kislány miatt, aki nem tudja eldönteni, hogy dugni akar vagy szüzen maradni...
2020. okt. 4. 19:03
 53/65 anonim ***** válasza:
86%

Ilyenek a törvények.

Ha ez neked nem tetszik, akkor szól a képviselődnek.

Akkor viszont nem ártana tisztázni, hogy mekkora mértékű erőszak legyen még törvényes?

Például a leány ha már bekapta a kukit, akkor mindenképpen be lehet nyomni azt a nunijába is?

Szűznek is?

És ha csak megfogta?

Mi van, ha csak meglátta, és nem szaladt el?

Lehet-e alkalmazni kényszerítő eszközöket ilyenkor, magyarul: le lehet fogni, hogy ne szaladjon el?

Meg is lehet kötözni?

Esetleg 1 vagy 2 kisebb pofon is adható, ha nem tartja be a törvényt?

2020. okt. 4. 19:11
 54/65 anonim ***** válasza:
15%
1-2-3 kisebb pofon szerintem belefér, az én csajaim igényelni is szokták
2020. okt. 4. 19:35
 55/65 anonim ***** válasza:
85%

Az akkor megegyezés, azt még a törvény is ismeri.

De itt nem az volt!

2020. okt. 4. 19:39
 56/65 anonim ***** válasza:
0%

Igaz igaz.

Kérdés még az is, hogy ha engedi, hogy bedugjam de azt már nem engedi, hogy kihuzzam a farkam a puncijabol, akkor mi a teendő.

Mert ugye befelé még konszenzusos volt, kifelé viszont már jogilag erőszak.

Akkor a jogszerűség jegyében úgy kell maradni?

2020. okt. 4. 20:05
 57/65 anonim ***** válasza:
79%

Ezt viccnek szántad, de a valóságban lehet olyan, hogy megengedi, de az aktus alatt szól, hogy elég, hagyd abba.

Akkor abba kell hagyni, nem erőltetheted tovább.

Bár azt nem hiszem, hogy ezért büntetni lehetne, ez már inkább csak az emberségen múlik.

2020. okt. 4. 21:17
 58/65 anonim ***** válasza:
10%

Igen viccnek, de ravilagit arra, hogy a szexuális aktus egy folyamat amit egy ponton túl szakaszolni már nonszensz.

Ha valaki benevez egy ejtőernyős ugrásra, akkor miután a gépet elhagyta, ne akarjon visszakapaszkodni.

Aki szopott és hagyta az ujjazast az már csinalja végig.

A tesztoszteron nem játék

2020. okt. 4. 21:25
 59/65 anonim ***** válasza:
100%

Ez a vágyad, kivel a kuki jobbik végén vagy.

Másnak van olyan vágya is, hogy mindenképpen jusson neki legalább egy lány (tehát a lány részéről legyen kötelező odatartani).

A lányok meg arra vágynak, hogy semmikor ne erőszakolják meg őket.

Erre írtam a #56-ot.

Örülnék, ha sikerülne elgondolkodnod rajta.

2020. okt. 4. 21:35
 60/65 anonim ***** válasza:
37%

Aha, sőt, a valóságban olyan is van, hogy a csaj a srácot lepipálja, kinyalatja magát vele, sőr, dugni is hagyja, viszont másnap rájön, hogy ő ezt igazából nem is akarta, tehát őt megerőszakolták... Gondolom ez nálatok így működik, ekkor is a férfi a hibás...

Csak azért abba is bele kéne gondolni, hogy ez nem játék már csak azért sem, mert ha túl könnyen rámondjuk egy srácra, hogy nemi erőszaktevő, akkor egy életre megbillogozzuk mèg akkor is, ha nem az. Persze utólag 10 év fegyház után már hiába vallom be, hogy ja hát én azt akkor még akartam.

2020. okt. 4. 22:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!