Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hétvégén, kissé ittasan egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hétvégén, kissé ittasan egy buliban smároltam egy csajjal, izgattuk egymást, stb. Amikor " odáig" jutottunk, kicsit ellenkezett, hogy mostinkább ne, de mégis betettem. Aztán sírva kirohant. Ez most nemi erőszak, vagy nem?

Figyelt kérdés

#szeretkezés #szex #elutasítás #kölcsönös kényeztetés
2018. máj. 11. 09:40
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 anonim ***** válasza:
75%

Én voltam az, aki megkérdezte, hogy a 3 bizarr verzió közül melyiket kell elképzelni. Már ott teljesen más volt, amikor kiderült hogy még az óvszert is ő húzta fel neked. Ez már beteges felelőtlenség volt a részéről, hogy ennyire kérette magát és húzta az agyad, majd egyszer hirtelen máshogy dönt. Nekem teljesen lejött, hogy bizonytalan volt a helyzet és ő se tudta közölni mit akar. Ilyen helyzet miatt ne aggódj, nem követtél el semmi súlyosat.

A gyakorikerdesek meg mindig ilyen lesz, itt magyar átlagemberek vannak akiket egyzerű szófordulatokkal és kifejezésekkel be lehet etetni, legtöbbjük erős tömegpszichózis hatása alatt áll. Az beleillett a trendbe hogy szétszednek és a műanyag lakatot is rád akarták rohasztani hogy ott dögölj meg örökre, mert most már korlátlanul lehet szidni. Ettől függetlenül nem csuknak le egy ilyen történetért, nyugi. Egyszerű félreértés történt, amiben a lány is hibás, te nem mutattad az erőszak jeleit, mert akkor tudnod kellett volna hogy akarata ellenére kényszeríted. A bíróságon meg tanult diplomás emberek vannak, akik tudják értelmezni ezt a szituációt, nem gyakorikerdesek fotelkommentelők. Amúgy kizárt hogy ezek után följelentsen, hisz ő is tudta hogy mi történt. Legközelebb jobban vigyázz, mert néha kiszámíthatatlanok, mint látod.

2018. máj. 11. 12:16
 32/65 anonim ***** válasza:
74%
Tehát ha jól értem, most egy bűncselekményt boncolgatunk itt a gyakorin?
2018. máj. 11. 12:30
 33/65 anonim ***** válasza:
52%
Hat en nőként inkabb magamat szegyellnem, ha ilyet csinalnek. :D csak el tudom mar dönteni, hogy akarok valamit, vagy nem.
2018. máj. 11. 12:36
 34/65 A kérdező kommentje:
Köszönöm 31#- esnek is. Ahogy írtam én is hibás vagyok, de nem érzem úgy, hogy megerőszakoltam volna...ha előbb szól, nyilván nem történt volna behatolás. Utána pedig abbahagytam, nem erőszakoskodtam, stb., csak értetlenül ültem ott.
2018. máj. 11. 12:36
 35/65 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem szűz volt...szopas +minden mást engedett aztán meg beoffolt a szexre.

L

2018. máj. 11. 14:10
 36/65 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez baromi kacifántos...

A csaj barátnője mondta, hogy pontosan mitől akadt ki? Mert szerintem, ha mondja is, hogy akar szexelni, meg utolsó pillanatig akarja, akkor valami lelki dolog van a háttérben. Lehet nem feltétlenül miattad akadt ki, hanem a helyzettől, mert valamire ráeszmélhetett hirtelen vagy kiment a pia és rájött mit csinál. Kétlem, hogy jogi útra akarja vinni, ha magát is hibásnak érzi, de mindenképp beszélj vele és kérj bocsánatot, mert maga a szituáció érzelmileg károsíthatja, nem tudod pontosan miért lökött el hirtelen, meg látom téged is bánt a dolog, mindkettőtöknek jobb egy rövidke beszélgetés.

2018. máj. 11. 14:53
 37/65 anonim ***** válasza:
100%

"kicsit ellenkezett, hogy most inkább ne, de mégis betettem"

"mielőtt betettem, nem volt ellenkezés"

2018. máj. 11. 19:27
 38/65 anonim ***** válasza:
20%

Azért azt tegyük hozzá, hogy az európai erotikus kultúrában benne van egyfajta kötelező tiltakozás a nő részéről. A szinjatek kedvéért, mutatva, hogy nem könnyen kapható, erényes nőről van szo, egyfajta elvárás is némi tiltakozás a nő részéről mielőtt beadja a derekát, főleg elso alkalommal. Akkor is, ha mindket fél akarja. Egy izgalomtol remegő hangon elsuttogott “kérlek ne” a humán párzási protokolnak egy nem kötelező de szokvanyos eleme.

Szóval azt kell vizsgálnia a bírónak, hogy az adott helyzetben, az adott kontextusban a női “nem”-et tenyleg nem-nek kellett értenie a gyik-es elkövetőnek, vagy sem.

Saját tapasztalatom szerint 10 elso alkalmas konszenzualis egyuttletbol 5 esetben legalább egyszer elhangzik az alábbiak valamelyike:

- kérlek ne! (szigorúan a combok enyhe szétnyitasa kíséretében)

- nem szabad! (Ha erre azt mondja a ferfi, hogy igazad van, akkor a nőnél egy életre elvágta magat)

- azonnal hagyd abba! (Ha közben nem pattan fel, ez azt is jelentheti, folytasd mert ez nagyon jó, de az ellenkezőjét is, szóval itt mar nagyon figyelni kell a hanglejtesre meg a hangsulyra. Ha a nő hataszuneteket iktat be a szavak köze, akkor biztos hogy azonnal abba kell hagyni!!)

Par év tapasztalattal es átlagos érzelmi intelligenciával eldönthető, hogy az adott “nem” tenyleg nemet jelent-e, vagy sem. A bajok akkor kezdődnek ha ezek valamelyike nincs meg, vagy a lany maga sem tudja hogy biztatni akar vagy elutasítani. Ebben az esetben nekem ugy tűnik az utóbbi volt a helyzet, de a kérdező is lehetett volna nagyobb úriember, megadva a csajnak az időt a gondolkodásra.

2018. máj. 11. 19:59
 39/65 anonim ***** válasza:
22%

Na, az ilyen nőket kell úgy kidobni, hogy a lábuk ne érje a földet.

De azt tudom, hogy az ilyenek nem tanulnak belőle. Elvárják azt, hogy a másik kitalálja a gondolatukat.

2018. máj. 11. 22:17
 40/65 anonim ***** válasza:
27%
Szerintem a kérdezőnek nincs miért bocsánatot kérni,és ezt nőként írom.
2018. máj. 12. 09:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!