Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hétvégén, kissé ittasan egy buliban smároltam egy csajjal, izgattuk egymást, stb. Amikor " odáig" jutottunk, kicsit ellenkezett, hogy mostinkább ne, de mégis betettem. Aztán sírva kirohant. Ez most nemi erőszak, vagy nem?
Háát fura. Nekem is az a gyanum h szűz volt,az megmagyarázhatná miért olyan hirtelen a változás.
Érdemes volna vele személyesen átbeszélni, lehetőleg kettesben.
Ettől még erőszak.
Még a behatolás pillanatában is leállíthatja a lány, ha akarja.
Senkit nem érdekel, hogy milyen fájdalmas. Ilyenkor oldja meg a férfi maga.
Utolsó na pont az ilyen gondolkodásért ítéljük el a nők többségét. Az le van tojva, hogy a férfinak rossz, én azt csinálok amit akarok, hiszen az én testem, mi?
Nem erőszak, a nő kicsit gondolkodjon el, hogy mit is akar valójában, és ne akkor találja ki, hogy nem akar lefeküdni a férfival, amikor már szinte centik választják el a péniszt a behatolástól. Továbbá azt írta a kérdező, hogy sírva elrohant a lány, akkor feltételezem nem fogta le és erőszakolta meg. Akkor pedig ne emlegessük már ezt az esetet egy lapon azzal, amikor tényleg visszaélnek egy nő adott helyzetével, és a szó szoros értelmében megerőszakolják.
A lánynak el kéne gondolkodnia, a fiút pedig sajnálom.
Sajnálom: a jog mást mond.
Ha bíró elé kerülsz, akkor ez bizony erőszak.
Amit mondtál, az enyhítő körülmény.
"sírva elrohant a lány"
UTÁNA! Mikor már megtörtént!
És a lány mit fog mondani, amikor semmi nyoma nincs a bántalmazásnak? Erre is van ám egy paragrafus a jogban ;)
A lány volt a felelőtlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!