Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hétvégén, kissé ittasan egy buliban smároltam egy csajjal, izgattuk egymást, stb. Amikor " odáig" jutottunk, kicsit ellenkezett, hogy mostinkább ne, de mégis betettem. Aztán sírva kirohant. Ez most nemi erőszak, vagy nem?
"em érzem úgy, hogy csak az én hibám lett volna"
Minek ment oda, mi? :)
Apukám, te nagyon nem vagy képben. A nem az nem. HA egy nő piásan, vagy bármi más tudatmódosító szer hatása alatt szexel veled, és még élvezi is, majd másnap józanul sikítófrászt kap tőle, még azért is feljelenthet. Persze ott már nem nemi erőszak lesz a vád, hanem valami enyhébb (nem tudom a pontos megnevezést), de még akkor is megszophatod. Persze ha te is ittas, meg nem te itattad le akkor esélyesen nem marasztalnak el, de ha benne is volt piásan józanul mondhatja, hogy ezt nem akarta. Kényes, és nehéz ügy, nem tudom mi a joggyakorlat ebben az esetben, de ha neked egyértelműen mondta, hogy nem akarja, és te ennek ellenére tetted be az nettó nemi erőszak. Pont. Szóval nagyon sürgősen beszélj vele kérj bocásnatot, és bízz benne, hogy nem jelent fel mert ezért bizony megtehetné, és ha sittet nem is de azért egy jó kis elmarasztalást, felfüggesztettet kaphatsz.
És mindegy, hogy előtte tett ráutaló magatartást.
Előtte én is kívántam a pacalpörköltet, de közben jöttem rá, hogy szarul van elkészítve, büdös, vagy csak megláttam a szomszéd asztalnál a Kijevi csirkemellet és már nem kívánom a pacalt. Akkor szerinted meg fogom enni? Nem.
Előtte neki is jó ötletnek tűnt kúrni veled, aztán közben meggondolta magát valamiért. Mindegy miért. Lehet, nem akart veled szexelni, lehet egyáltalán nem akart már szexelni, lehet, hogy más oka volt rá. Mindegy. Ő dolga. Nemet mondott és te bevágtad a lompost, azaz megerőszakotlad. Lehet finomítani, meg enyhíteni, de az, hogy ittas voltál csak némileg enyhítő körülmény, mert ő is ittas volt az meg súlyosbítja, mert beszámíthatatlan állapotában használtad ki. Szóval kb. pont ugyanott vagy. ÉS az, hogy nem fogtad le és nem alkalmaztál fizikai erszakot, arra is van joggyakorlat. Nem csak a fizikai kényszerítést ismeri. Szóval tényleg bízzál benne nagyon, hogy nem jelent fel.
Mert itt most te voltál a kapitálisan nagy balkuki.
Ilyenkor sajnos le kell állni. Ha már javában az aktus közben mondja, akkor is. Pont.
Különben erőszak.
Húzd ki, aztán lődd el valahova félre.
Súlyos bocsánatkérés javasolt - aztán majd ő dönt, hogy lesz-e folytatás a bíróságon.
Mit csináltam volna? Leállnék és kész. A nem az nem, akármikor mondja.
Szóval igen, ez már erőszak kategóriája.
Kys.
Én nem értelek titeket pasikat... Miért van az hogy olyanról nem lehet hallani hogy egy nő erőszakolna meg egy férfit? Biztos van de nem ennyi mint nálatok..
Miért nem lehet felfogni hogy a nem az nem? meg is érdemelnéd hogy feljelentsen, tök mindegy hogy lefogtad e vagy sem. Engem is így erőszakoltak meg és én marha nem jelentettem fel az illetőt mert féltem tőle... Pedig ő se fogott le. Csak akaratom ellenére berakta... Tudod mennyire fájt? Tudod mennyire megalázó volt? Soha addig a percig nem éreztem magam kevesebbnek mint egy férfi, de azután átértékelődött bennem hogy bizony a férfiak erőszakosak és én gyengèbb vagyok mert habár mondtam hogy ne, nem hallgatott rám.
Sírva rohant el szegény lány.... megérdemled hogy a börtönben rohadj. Majd a cellatársad is csak "berakja egy kicsit" hogy érezd milyen volt a lánynak...-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!