Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hétvégén, kissé ittasan egy buliban smároltam egy csajjal, izgattuk egymást, stb. Amikor " odáig" jutottunk, kicsit ellenkezett, hogy mostinkább ne, de mégis betettem. Aztán sírva kirohant. Ez most nemi erőszak, vagy nem?
Pedig így van.
Sőt: ha a saját feleségeddel csinálnád meg ugyanezt, akkor is becsukhatnának. Kicsit nézzél már utána a törvényeknek, sosem árthat.
Továbbra is azt mondom, szerintem nem jelenti fel a kérdezőt, mert ha mégis, nehéz dolga lesz bizonyítani. Egy mesénél több kell és ugyanakkor kétlem, hogy durva nyomokat hagyott volna maga után ami egyértelműen erőszakra utalna. Ez egy olyan aktus volt, ahol nem történt bántalmazás szerencsére, igaz a lány akarata ellenére történt, ami már erőszaknak minősül, azonban hagyta hogy ez megtörténjen vele, ezáltal nehéz lesz bizonyítania az egészet, mert a rendőr is kérdezni fogja, hogy na de miért hagyta, ha nem is fogta magát le?
Sokat nem fog elérni vele, mert látható bizonyíték hiányában nem fogják a kérdezőt lecsukni. Ennyi erővel bármelyik nő elmondhat egy sztorit a rendőrségen és ha így működne, mindenki börtönben lenne, még az is aki nem is tett ilyet és nem érintkezett egy adott nővel. Én így látom.
Na igen.
Amerikában is csak régen volt ilyen, hogy simán a nőnek hittek. Akkoriban terjedt el az, hogy ha egy férfi valami miatt egyedül maradt egy nővel, sokszor inkább kirohant a szobából. És igaza is volt, amilyen büntetéseket kaphatott...
ma már ott is pszichológus deríti ki, hogy pontosan mi is történt.
Azért ez nem feke-fehér. Amikor minden úgy alakul hogy semmi jel nem utal arra hogy ellenére van az aktus, sőt az elején ő kezdeményezi, akkor egy férfi beindul ezerrel és nem olyan könnyű egyik pillanatról a másikra leállni.
Persze ez nem jelenti azt hogy helyesen cselekedtél amikor beledugtad de mégsem tudlak teljes mértékben elítélni, itt a másik felelőssége is felmerül.
Nekem is volt olyan hogy a nő aktus közben gondolt egyet és lefordult rólam majd hátat fordított, és nem tudtam az okát. Később kiderült hogy valami nő jutott eszébe akire féltékeny. Hát marhára szar érzés volt.
Most csak annyit tudsz tenni hogy bocsánatot kérsz, elmagyarázod neki hogy mennyire feltüzelt és hogy hülye voltál mert nem tudál leállni.
Aztán csodálkoznak a mai nők, hogy ennyi az impotens férfi, meg olyan, aki nem mer kezdeményezni.
Mondjuk erőszakoskodni nem szabad, de azért egy nő döntse már el lehetőleg az aktus elejéig, hogy akarja-e, vagy sem.
Illetve van még egy dolog: ha feltüzelt egy férfit, akkor annak nagyon rossz érzés abbahagyni. Feltöltődött testnedvekkel, és ezeknek ki kell ürülni.
Ilyenkor azért illik legalább kézzel rásegíteni.
Persze ott is hagyhatja a férfit a kangörcsben, csak ez nem szép dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!