Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 34 éves nő vagyok és szűz,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

34 éves nő vagyok és szűz, jelenthet ez problémát?

Figyelt kérdés
2018. márc. 28. 00:25
1 2 3 4 5 6
 51/59 A kérdező kommentje:

ja emlékszem már.te vagy az,akinek mondtam,hogy csúnya vagy és nem vagy jó pasi.Persze szebb szavakkal,de úgy néz ki,mély nyomokat hagyott benned.Teljesen érthető a reakciód.Tipikus,visszautasított fiú válasza.Se munkád, se saját lakásod, se barátnőd,se külsőd,se reményeid és egyébként személyiséged sincs.Remélem addig már eljutottál,hogy ne nagyanyádék nyakán csüngjél közel 30 évesen,mert a pszichológus ehhez kell,nem ahhoz,hogy unalmában az ember mivel üti el az időt.

Ha elvileg ismersz,tudhatnád,hányszor írtam ki csak úgy kérdést,minden ok nélkül,pörögni a válaszokon(pont úgy,mint sokan mások is), úgyhogy megint nagyot akartál alkotni,de se a tegnapi emailed-ben,sem most nem jött össze.Pszichológus nem nekem kell,hanem neked,hogy ilyen beteg és egyébként sunyi módon "üzengetsz",mert bánt,hogy nem méltattalak még arra sem,hogy arra a baromi hosszú levélre válaszoljak,vagy egyáltalán elolvassam.Ennek feldolgozására remek meditatív technikák vannak. Itt pedig pont,mint egy debil gyerek,megörültél,hogy végre itt is rúgkapálhatsz.Kétségbeesésedhez nem óhajtok asszisztálni.Remélem a gerinced biológiailag már száz százalékos,mert emberileg nagyon görbülsz.

A tejbegríz miatt pedig ne durcázz más nő előtt,mert baromi férfiatlan.Pont, mint az alattomosan,lábujjhegyen bekúszó kommented.

Úgy néz ki, nagyon nem tudsz tőlem elszakadni.

Próbáld meg,amíg még jól jársz és az unalmas perceidet töltsd inkább munkakereséssel, életcél kialakításával, ne mások magánügyeivel foglalkozz, a sérült egod miatt.

Most már pláne nem nézek vissza,mert nekem nincs több energiám arra,hogy üzeneteket váltsak veled és ennek csak úgy tudok végre véget vetni,ha nem is látom,éppen hol koslatsz utánam és lihegsz a nyakamba,pont mint egy utcára kivert pincsi,remélvén,hogy valaki majd meghallgatja.

Nagyon súlyos mentális problémáid vannak,úgyhogy a füledet és az alig 13 centis pö*csödet nyugodtan behúzhatod.

És érezd magad megtisztelve, hogy válaszoltam még utoljára. Nem akartam, hogy hülyén halj meg,azt meg pláne nem,hogy el is hidd,amiket idehánytál sértettségedben és megalázottságodban.

Kívánom,hogy elinduljon végre az életed.

Biztos lesz olyan lány,akinek tetszeni fogsz.

Záróra.

Kiírtad, mi szíved nyomja.

Üdv.

2018. márc. 29. 20:07
 52/59 anonim ***** válasza:
Hát nem éppen. Semmi ilyenről nem volt éppen szó. Abban se nagyon vagyok biztos, hogy valakivel folytattál te ilyen beszélgetést. De be copyzhatom, hogy te mire sértődtél meg. Persze letagadnád, hogy megsértődtél. Ugyan arra amit már itt is írtak neked. Meg úgy az egészet bemásolhatnám, mert egy normális ember látná benne a káoszt. Mellesleg ugye én nem voltam kíváncsi rád, hogy miként is nézel ki, de én már azt se igazán hiszem el, hogy folyton hajtogatod, hogy milyen jól nézel ki, pedig senki nem kérdezte. Én viszont simán felvállalom, hogy én hogy nézek ki. Szerintem elszégyellnéd magad. De ugye én ilyenekről nem is beszéltem, mivel lényegtelen volt. Elég erőtlen, szánalmas és gyerekes próbálkozás. De csak folytasd az eddig is jól sikerült bemutatkozásodat!
2018. márc. 29. 20:49
 53/59 anonim ***** válasza:
Mellesleg február 23. volt az utolsó üzenet
2018. márc. 29. 20:52
 54/59 anonim ***** válasza:
Utolsó. Te kezdtél el itt magánlevelezésekre hivatkozni. Meg beazonosítani a kérdezőt, aki név nélkül kérdezett. Ez egyik sem korrekt egyáltalán. Ezért kaptad ezt tőle.
2018. márc. 29. 22:45
 55/59 anonim ***** válasza:
Kérdező neked meg még annyit, hogy azt mondod nem annyira fontos része az életnek a szexualitás és a párkapcsolat, és van sok más jó dolog is. De igazából te csinálsz egy óriási dolgot belőle ezzel, hogy ennyire várakoztatod, kerülgeted ezt. Igazából annak, aki összejön könnyen másokkal bizonyos értelemben nem ennyire kitüntetett dolog ez, mint neked. Ez nem baj persze. Meg nem is igaz talán egészen, csak egy másik aspektus. Csak szerintem sok dolog, amit gondolsz arról, hogy mit miért csinálsz az ilyen utólagos magyarázat, és nem az igazi miértek. Valahogy meg kell tudni magyarázni magadnak és másoknak. És úgy, hogy ezekben a történetekben épként szerepelj és szépen. (miközben még az is lehet, hogy tök véletlen az egész)
2018. márc. 29. 22:54
 56/59 anonim ***** válasza:

Azért szerintem az sem éppen szerencsés, hogy rendszeresen ez megy, emberek pedig próbálnának normálisan beszélni vele, válaszolni és nézd csak itt meg, hogy mi rá a reakció!

Én konkrétumot én nem említettem meg és meg lehet nézni az én első kommentemet és ő válaszát rá. Van némi különbség hangvételben. Második sem közelítette meg azt a hangnemet. De nem is hoztam fel konkrétan semmit azért magánlevelezésből, mert az tényleg arcátlanság lenne. De általános hozzáállást és viselkedést felhoztam valóban egy levelezés alapján. Nem tudom, hogy amit ő felhozott az egy valós levelezés, vagy csak kitalálta, de ha valós, akkor meg ő hozott fel valakinek a levelezéséből ennyire konkrétan dolgokat nem én.

Igazad van, hogy ez sem a legszebb dolog, de szerintem az amit ő csinál, meg pláne nem az. Mi értelme van annak, hogy rendszeresen elkezd valamit, látszólag normálisan és így is áll a legtöbb ember hozzá? Mert részben együttérzőek egy helyzettel és mert elsőre tiszteletet érez az ember(megtévesztés miatt). Ő pedig folytatja úgy ahogy.

2018. márc. 29. 23:05
 57/59 anonim ***** válasza:

Szerintem végsősoron ez az ő dolga, hogy itt hogyan reagál, vagy hányszor kérdezi meg és milyen módon. (bár, én sem látom mit vár ettől. lehet azt, hogy ráír valaki az ő szintjéről. valaki, aki megismeri ebben a pár sorban, hogy ő is arról a szintről való 34 év szüzesség ellenére. vagy épp ezért.)

Egy kérdést itt anonimként kellene kezelni, akkor is ha valaki felismeri kiről van szó. Én amúgy, ha kedvem van akkor is válaszolok, ha azt gondolom kamu kérdés. Mert lehet másnak meg hasznos lesz.

Az meg, hogy valamit várhatna aki válaszol nem tudom. Én azért válaszolok, mert okos és tapasztalt vagyok, a kérdezőnél sokkal, de sokkal magasabb szintről és megtehetem, hogy oktassam az alacsonyabb szintűeket, mint amilyen a kérdező, akik úgy sem tudnák viszonozni, így nem is várok semmit :D

2018. márc. 29. 23:18
 58/59 mikeXxX ***** válasza:
100%
Lehet lepontozni de meg is érdemled a saját nyomorodat !
2018. márc. 30. 15:20
 59/59 anonim ***** válasza:

Azt kérdezed hoy jelenthet-e ez problémát?... Orvosilag nem. Szerinted lelkileg sem de szerintem besavanyodsz tőle és a személyiséged is más lesz. Ha pedig később megbánod majd akkor okozni fog problémát. De az is lehet hogy megmagyarázod majd magadnak hogy ez miért jó így.

A nőknek a szexhez több kell a testiségnél. Nem tudom hogy a férfiak nagy része hogy van ezzel de szerintem a férfiaknak is több kell mint a sima dugás.

Nekem pl kell szimpátia, tisztelet, odaadás, kölcsönösség, bizalom, gyengédség, vágy, hála, kedvesség, megértés, intimitás ami a bizalmi légkörből ered, diszkréció, őszinteség.

Láthatod hogy a szerelem nincs benne. Egy alap kedvesség és szimpátia elég ahhoz hogy jól érezzük magunkat.

Amikor akár egyéjszakás kapcsolatom is van akkor is a fentiek megvannak. Adok és kapok és senki nem használja ki vagy nézi le a másikat. Nem kell hogy akivel lefekszek az egy full intellektuális és álomnő legyen a számomra. Az a párkapcsolathoz kell majd.

A férfiak jó része csak hím nem férfi, de ez az ország lakosságát tekintve a nőknél is hasonló. Rengeteg az ostoba köztük. Viszont nem mind az. De ez senkinek nincs a homlokára írva és sokszor nem is derül ki egy többórás beszélgetésből sem. Ne legyen szélsőségesen hülye, Ugorjon meg egy minimum szintet és érezzük jól magunkat. Legyen az egy vagy több este szép, érzéki szeretkezés, és ennyi. Ha olyan nővel kerülök össze akkor úgyis többet akarok majd.

A nőket ilyen felfogásért megbélyegzik manapság, de csak akkor ha nagydobra veri és nem megfelelő emberekkel áll össze, akik lenézik az ilyen nőket de álszent gerinctelen módon elveszik azt amit felkínálnak neki. A hála és a kölcsönösség helyett pedig lenézést adnak vissza. A nőket használati tárgynak tekintik és az értéküket használtságuk alapján mérik. A szűz az vadi új a sok kapcsolatos meg kukába való rongy. Az ilyeneket kerüld el messzire, a többivel nem lesz gondod szerintem.

Én is válogatós vagyok ami a párkapcsolatot illeti, de a szexben sokkal kisebbek az elvárások. Ami teljesen érthető hiszen teljesen más egy pár éjszakás együtlét mint valakinek a társa támasza és kiegészítése lenni egy életre. Mégis a legtöbb nő azt képzeli hogy a szex csak a tartós kapcsolat, örök hűség míg a halál el nem választ, meg miegymás keretein belül képzelhető el...

Tapasztalj minél többet! Ha nem voltál férfival akkor igenis sokat hagysz ki. A szex pedig csodálatos dolog. Ezt persze csak az tudhatja aki él is vele. Én sem tudom hogy a homár valóban finom-e mert még sosem ettem olyant.

Legyőzni a hormonokat... Az önkorlátozás sosem erény, bármilyen nehéz is olykor és bárhogy is képzelik. Az csak egy olyan dolog amivel te jársz rosszul.

35F

2018. márc. 31. 16:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!