Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
34 éves nő vagyok és szűz, jelenthet ez problémát?
39:
hát valóban.Sok a fejletlen ember,sok munka van velük,mint láthatod. Jól esik az együttérzés.Köszönöm :)
Kérdés továbbra is ez :
"34 éves nő vagyok és szűz, jelenthet ez problémát?"
Jöhetnek értelmes válaszok.
#41 azért vagy bajban, mert azt hiszed tudsz olyasmiket, amiket igazából nem. ez az egész szex és párkapcsolati dolog jó eséllyel nem egészen olyan, ahogy képzeled. és ez ahogy itt osztod az embereket valami olyasmi kapcsán, ami eddig nem volt része az életednek, kicsit azt érezteti, hogy eléggé be vagy védekezve.
meg úgy általában az embereket ahogy látod, hogy szintek vannak és ki hova ér fel. és sacc tudod, hogy neked ki lenne jó. ha tippelnem kellene valószínűleg az is része lehet annak, hogy ebben itt tartasz, hogy már előre van valami képed, hogy milyen kellene legyen. és ez több okból is ellehetetleníti a dolgot. mert más valaki nem jut közel hozzád. aki meg közel jutna az meg uncsi lesz, mert egyszerűen, hogy lehetne érdekes valaki, aki olyan, amilyen a recept a fejedben.
de ha meg az egész rizsát hagyjuk, akkor valószínűleg csak félsz.
ennek a kérdésnek is igazából semmi értelme. csak max muníció a további miért nemre.
pszichológusnak ne menj.
Buknál.
Buta vagy,mint a tök,fiam és itt rúgkapálsz alattam.
Meg lettél éve reggelire,pasi létedre.
Keress további kérdéseket a gyakorikérdések oldalán.
"34 éves nő vagyok és szűz, jelenthet ez problémát?"
Jöhetnek még válaszok.
Régen azért fel merült, hogy mennyi igaz belőled de pl. a sok indulatból ostoba módon ismételt kifejezéseid elárulják, hogy sajnos igazi személy áll e mögött a káosz mögött. Egy pszichológus pl. soha nem ismételgetné mindenkinek ezt, hogy "pszichológusnak ne menj!" sértettségből. Persze nagyon nagy bajok vannak veled és nem ismernéd be, hogy ez a mondatod mögött ez áll. De úgy általában soha semmit nem ismernél be.
Én régebben folytattam veled egy hosszas beszélgetést, az is ezért lett lezárva részemről, mert szélmalomharc az egész. Teljesen értelmetlen, te soha nem fogsz változni, pedig kéne. Beszélhetsz a magas lóról, de sokadjára írod ki a kérdést mint mondtam. Sőt mikor először kiírtad még volt is kiszemelted. A te elméleted alapján ő megfelelt neked. Vajon most miért nem vagy vele? Ha annyira ellennél az életeddel, illetve a döntéseiddel amik ide vezettek, akkor miért is jössz ide rendszeresen kapálózva ugyan ezzel? Nyilván tudod, hogy alap tétel minden orvoslásban, a pszichológiában is, ha egy kezelés nem használ, akkor változtatni kell rajta. Ezt az alap hozzáállást az életedre és magadra is kéne alkalmazni. Azon is el kéne gondolkozni, hogy az egész világgal van baj, kivétel nélkül, csak veled nem ugye. Ez szerinted mennyire ésszerű.? Occam elv... Az is beszédes, hogy a moderátorok már töröltek téged ezért kényszerülsz vissza álnéven, de minek? Elég valószínű, hogy te már évek óta szenvedsz ugyan ezen. Mondhatnék még egy-két dolgot a mentális állapotodról, de csak olajat öntenék vele a tűzre.
Persze biztos azért ismertelek fel minden egyes ilyen kiírt kérdésednél az egész retorikádból, mert olyan ostoba vagyok. De legalább odáig eljutottál, hogy nem azt írod, hogy 27 éves vagy.
Neked nem itt gyakorin kéne bukdácsolnod, hanem tényleg el kéne menned szakemberhez. Mert ennek semmi értelme, hogy ugyan ott toporogsz, senki véleményére nem vagy kíváncsi, de közben meg kérdezel. Igaza volt az egyik illetőnek, hogy te csak önigazolásért vagy itt. De ami most a legtöbbet árthat az az, hogy ferdített képpel önigazolást csikarj ki ismeretlen emberekből.
nincs energiám ennyi buta emberre.
hello
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!