Problémát jelent ha valaki túl korán maszturbál vagy túl korán veszti el szüzességét?
Tehát aki elveszti a szűzhártyáját az soha sem fog menstruálni? Kérlek mesélj még..
Semmi baja nem lesz, a szűzhártya egy "védőréteg" ami akkor válik feleslegessé, amikor elkezdődik az első menstruáció, addig minden szart benyalhat, mert nem védi semmi
Sok ember születik szűzhártya nélkül.
Te későn érő vagy, majd megjön később, lehet 2 hónap múlva, lehet 1 év múlva, ne legyél türelmetlen
Addig nem mondhatod magad hormonosan érettnek, amig meg nem jön, ezért mondják, hogy nagylány lettél.
Ilyenkor kezdődnek a hormonok dolgozni, ezután testileg-lelkileg kell rajta lenni a szexen :D
Én lassan 30 éves vagyok, kb. 7 voltam, amikor elkezdtem maszturbálni. Szerintem nem volt korai egyáltalán, rájöttem, hogy mi okoz nekem örömet. Persze nem úgy kell elképzelni, hogy állandóan csináltam, meg nem is dugtam fel magamnak semmit, csak tudtam mi a jó, ennyi!
Ja és 13 voltam amikor megjött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!