Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
34 éves nő vagyok és szűz, jelenthet ez problémát?
Figyelt kérdés
2018. márc. 28. 00:25
11/59 anonim válasza:
Szokatlan, az tény, de nem tartom feltétlenül rossznak.
12/59 A kérdező kommentje:
olyan pasi sok van,aki helyes és vonzó,de akivel mindketten ugyanúgy akarnánk ( én is,ő is),olyan még nem volt.Többnyire miattam,mert kicsit válogatós vagyok.
2018. márc. 28. 01:06
13/59 anonim válasza:
akkor semmi gond, egyedül maradsz mindig, így nem kell gondolkodnod meg válogatnod.
csodás dologból maradtál ki, és az elvesztegetett időt már nem tudod pótolni
14/59 A kérdező kommentje:
kinek mi a csodálatos.
2018. márc. 28. 01:13
15/59 anonim válasza:
Igen már soha nem kaphatod vissza, hogy az itteni pasikkal szexelted volna végig az előző éveid :D
16/59 A kérdező kommentje:
minden vágyam az volt :)
2018. márc. 28. 01:23
17/59 A kérdező kommentje:
nagyon vágyok rá,de én csak olyannal,akihez vonzódom és szeretem.Engem a szexben nem a mechanikai mozdulatok és az elélvezés vonz,hanem az,hogy azzal élvezek el,akit szeretek.Így ebből kiindulva az alapvető ösztön,ami a nyuszikban is megvan, nálam kontrollálható. Az ösztönöknél én már tudatosabb vagyok.Viszont ha van olyan férfi,aki szellemileg is vonz és passzolunk,annak a kur>ája leszek és alig várom,hogy használja a testem és én is az övét.
2018. márc. 28. 01:34
18/59 anonim válasza:
te egy fapi.a vagy,menj apácának.
19/59 anonim válasza:
Fel kellene keresned egy szakembert (pszichológust) sürgősen, mert valami bajod van.
20/59 anonim válasza:
A fő baj a válogatósság! Sajnos nagyon sok nő ebben a hibában él. Én rendes pasiként nem találok rendes nőt mert a nők nem ismerik fel bennem mert nekik a kinézet fontosabb mint a belső érték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!