Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz vagyok, ez problémát jelenthet?
Lassan a 20-at toltom, es meg szűz vagyok.
A környezetem szépnek talal, néhány szépségversenyt mar megnyertem, tanulás mellett szeretnék modellkedni, ha latnak bennem valamit.
Eddig úgy ereztem, hogy nem vagyok felkészülve a szexre, azért is zárkóztam el ettől.
Most viszont ez változott. :)
Szerintetek szánalmas, hogy meg ez az álláspont?
Ha megismerkedem egy sráccal, tuti nem mernem neki elmondani.
Ráadásul mar olvastam neten, hogy sokak eleg szánalmasnak tartjak.
Nektek mi a véleményetek?
Koszi előre is.
19L
Hülyeség. Miért lenne szánalmas? Csak mert nem akárkivel dugtál?...
Ha nem akarod, hogy tudja, szakítsd át magad a hártyád, egy évezetes maszti közben, de szerintem még öröm is egy fiúnak, hogy őt tartod érdemesnek az első alkalomra
Szerintem egyáltalán nem gáz. Mindenki teljesen más, de viszont a mai világban sajnos azt tartják menő dolognap ha már 12-13 évesen elveszítik a szüzességüket. Szerintem meg az a gáz..
Ha pedig egy srác ezt szánalmasnak tartaná annak elég hülye egy felfogása van..
Egy kérdés alapján örülök, hogy ennyire megismertel.
Nem vonzanak az idióták, inkább az érettebb srácok. :)
Senki le nem szarja.
Rajtad múlik, hogy mit mondasz el, s mit nem, megszoktuk már ezt a nőktől.
Szép dolog a modellkedés, de a legtöbb fickó emiatt azt gondolja, hogy eszed sincs, ha csak a testeddel fogsz pénzt keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!