Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 34 éves nő vagyok és szűz,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

34 éves nő vagyok és szűz, jelenthet ez problémát?

Figyelt kérdés
2018. márc. 28. 00:25
1 2 3 4 5 6
 31/59 Férfi85 válasza:
42%

Soha nem volt olyan hogy egy férfi sexuálisan bejött volna? Maszturbálással hogy állsz, orgazmusod volt e? Ha ezek megvannak akkor csak valami gátat raksz magad elé. De 16 éves kortól kb olyan brutális hormon löket van férfiben, nőben is hogy mindig csak sexelne. Most már határán vagy annak hogy sexelj végre, vagy ez igy fog maradni örökre. Nem lesz jó partner ahogy te sem vagy tökéletes. Lehetőségek lesznek egy ideig aztán már az sem. Én nagyon megbántam azt is hogy 26 éves koromig vártam, sok mindenről lemaradtam.

33F

2018. márc. 28. 14:44
 32/59 anonim ***** válasza:
43%

Az a baj, hogy a mai világ csak a d*gásról szól, már akinek...

Ezzel kapcsolatban csak egy történet osztanék meg, a második feleségem 34 éves volt, amikor összejöttem vele. Irigylésre méltó karrier, 34 éves létére bejárta majdnem az egész világot. Kíváncsi lennék, az itenni b*ógépek közül ezt hányan mondhatják el magukról, csak ezzel védekeznek, miből maradt ki a kérdező, mert fogalmuk sincs, mi van még a szexen kívül a világban :) Feleségemet imádom, igaza vadmacska az ágyban, van egy gyönyörű kisfiunk is :) Szóval fel a fejjel kérdező, nem csak szétk*a lehetsz értékes ember.

2018. márc. 28. 14:57
 33/59 anonim ***** válasza:
47%
És ő is szűz volt 34 évesen :)
2018. márc. 28. 14:58
 34/59 A kérdező kommentje:

"Soha nem volt olyan hogy egy férfi sexuálisan bejött volna?"

Olyan rengeteg van,de szellemileg,agyilag nem ütik meg a szintet,nekem pedig anélkül is tartalmas az életem,hogy rá kellene fanyalodnom olyanra,akire csak a szükség vinne. Kapcsolatok 70-80 százalékának pedig ez az alapja.

"Maszturbálással hogy állsz, orgazmusod volt e? "

Normális mennyiségben maszturbálok,mindig van orgazmusom,sőt,néha túl hamar is elmegyek.Tökéletesen tudom,mi hogy jó és ismerem a testem.8-10 éves koromban kezdtem el az akkori barátnőimmel "szexelni",összedörgöltük a puncinkat.Mindig én voltam felül,mindig volt orgazmusom.12 éves korom körül ennek vége lett és csak masztizok és majd egy számomra megfelelő férfi jól helyre rak majd.

"Ha ezek megvannak akkor csak valami gátat raksz magad elé."

Így van.Igényeim vannak,mert megtehetem.

"De 16 éves kortól kb olyan brutális hormon löket van férfiben, nőben is hogy mindig csak sexelne."

Talán az ösztönlényekben.Nem olyan erős az a hormon,hogy ne lehessen kontrollálni.Sajnálom azokat,akiket uralnak a hormonjaik.Ők szoktak rossz kapcsolatokban kilyukadni.Értsd, emberek 99 százaléka.

Nincs olyan párkapcsolat nagyon,amire azt mondanám,hogy bármi irigyelni is való van benne, vagy sajnálni való,hogy lemaradtam valamiről.Az emberek baromi rosszul kezelik a kapcsolataikat és ezt inkább messziről szemlélem.Attól,mert valaki 24,25,26,42 stb éves,nem jelenti azt,hogy érett egy párkapcsolatra,minőségi szexre meg pláne nem.Hány szexuális analfabéta él köztünk....és akár 54 évesek is lehetnek.

"Most már határán vagy annak hogy sexelj végre, vagy ez igy fog maradni örökre."

Nem marad így.

"Nem lesz jó partner ahogy te sem vagy tökéletes."

Senki sem a tökéleteset keresi,csak a szintjének megfelelőt.Nem nagyon ajánlom a szavaimat kiforgatni.

"Lehetőségek lesznek egy ideig aztán már az sem. "

Jó sokáig lesznek még.

"Én nagyon megbántam azt is hogy 26 éves koromig vártam, sok mindenről lemaradtam. "

Ezt sajnálom,ha így élted meg,én szerencsére másként gondolkodom. Nagyon aranyos vagy amúgy,de baromi gyenge lelkületű.Egy nőnek nehéz ezzel bármit is kezdeni,pláne férfiként kezelni.Örülök,hogy most már minden rendben.

2018. márc. 28. 15:08
 35/59 A kérdező kommentje:

32-es :

pont ilyen tartalmas az életem,mint a második feleségedé volt annyi idősen :) És feltételezem,hogy ő is egy szép nő,akinek van karaktere és megteheti,hogy válogat. Jó érzés, ha megértik az embert, köszi :)És valóban, az is igaz, hogy ilyen háttérrel nem fog egy nő akárkivel leállni.

Az ösztön nyulak csak a szexig látnak és képesek csak azért magukba engedni valakit, vagy megkettyinteni, mert már " itt az idő",vagy tök mindegy, milyen a pasi,a nő, elég az is, ha "tetszik". Ez a szellemi igénytelenség gyönyörűen megmutatkozik a kapcsolatokban és megannyi debil kérdés formájában tárul elénk a gyakorikérdéseken, tökéletes képet adva arról,hogy az emberek mekkora érzelmi analfabéták és rabjuk a saját testüknek.

Sajnálkozni nem nekem kell,úgy érzem :)

A szexualitást és magát a párkapcsolatot is kemény pszichológiai tesztekhez kötném, kiszűrvén azt, ki alkalmas erre és ki nem.Egyből nem lenne gond a túlnépesedéssel.És az is megfigyelhető, hogy általában a kevésbé intellektuális egyének szeretnek szaporodni oly bőségesen és ezzel szoros összefüggésben van a szex is. A legállatiasabb ösztönök a szex és az agresszivitás, ebből kifolyólag a legalacsonyabb emberi minőség is ezeken a területeken nyilvánul meg.

Nem azt mondom, hogy nem jó a szex, de, biztos,hogy az,de azért nem fekszem le senkivel,mert viszket a pi*ám. Akivel pedig megtalálom azt a testi/szellemi harmóniát és vágyat arra,hogy magamba engedjem,akkor ő majd kedvére ba**hat. De úgy gondolom,hogy a szexhez is kell némi igényesség.

Így utólag visszatekintve azokra a férfiakra, akik körülvettek életem során,vagy láttam életem során, vagy kapcsolatba kerültem velük, nagyon, hangsúlyozom, NAGYON örülök, hogy nem feküdtem le senkivel,mert mai fejemmel bánnám és nem lenne meg az esélyem arra, hogy egy valóban nagybetűs férfinak elmondhassam, ő pedig tudhassa, hogy : neki van egy személyre szabott pun*ija, egy olyan pun*ija, amit az ő farkára szabtak, az ő igényeire alakítottak és ez a nedves pun*i alig várja,hogy birtokba vegye. Én megakarom adni azt az élményt egy férfinak, hogy valami olyan különlegeset hajtott végre az életében, hogy most az a jutalma, hogy a nőiesség legfinomabb kivonatából falatozhat, maga mögé utasítva megannyi férfit, akik csak a közelébe kerülhettek, de sosem érhettek célt. Egy szép nőtől,pláne ha szereti is a nőt ez a legtöbb és legszebb,amit kaphat.Én pedig ezt a férfit kivárom.

2018. márc. 28. 15:35
 36/59 anonim ***** válasza:
Nem minden férfi buta! Nekem 4. szakmám van pl. Ha ez sem elég neked akkor tényleg nagyon válogatsz!
2018. márc. 28. 17:05
 37/59 A kérdező kommentje:

na, a butaság ékes példája szólalt meg, ráadásul 4 diplomával és büszkén.

A "buta" fogalmát a legritkább esetben használjuk lexikális értelemben. (tehát,amire te gondoltál)

A "buta" szó leginkább az intellektuálisan, érzelmileg és az élethez hülye emberek leírására használatos.Akik nem tudnak a sorok között olvasni, akik nem tudnak szöveget értelmezni, akik nem tudnak rizsa nélkül válaszolni, akik nem elég ravaszak, cserfesek, szellemesek, humorosak, akik nem látják át az összefüggéseket, akik nem értik a saját anyanyelvüket.

Tehát minden ,ami épp te vagy.

4 diplomával.

Ezt vagy pénzzel, vagy protekcióval, vagy a csillagok megfelelő állásával lehet összehozni ilyen szellemi háttérrel.

Pont az ilyen férfiaktól menekül a pun*im.

És nem is olyan furcsa már, hogy miért marad egy nő szűz ilyen kínálat között, ugye ? :)

Vigye az,aki akarja.

Próbáld meg még az ötödiket is.

Örültem.

2018. márc. 28. 17:24
 38/59 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez a másik dolog ami miatt nem találod a párod! Kötözködő is vagy és nem tudom mit hiszel a másikról hogy így látatlanba leoltod. Jó keresgélést!
2018. márc. 28. 18:07
 39/59 anonim ***** válasza:
100%
Jó nagy bajban vagy, ha valódi a kérdés.
2018. márc. 28. 18:11
 40/59 A kérdező kommentje:

38:

nem kötözködöm,hanem objektív vagyok és ez néha fáj annak,akiről szó van.

Megértem.

Sok sikert az ötödikhez.

Üdv

2018. márc. 28. 18:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!