Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, ha egy srác csajozás helyett inkább prostizik?
Gáz.
A csajozásnak kisebb a kockázata, sok szempontból.
#1:
Miért lenne gáz?
A prosti nem nyafog, nem húzza a száját, nem fáj a feje, nem röhögi ki az embert.
3. Azt csak képzeled. Neki is lehet rossz napja. Hiába ez a munkája és ezért kap sok pénzt, megesik, hogy nincs kedve hozzá, nem engedi ezt se, azt se.
Hátrány pl. ha normális lányt talál egyszer a kérdező, lehet a prostizás miatt fogja elutasítani. A prostik mégiscsak egy maffia részei. Ha valami nem tetszik neki, küldi a stricijét, aki ellátja a vendég baját. Én tuti kihagynám, bár nem ezek miatt. Na meg a prostikon naponta más férfi megy végig, azért velük mégis szívesen... Csajozásnál a legtöbb csajnak nem volt ennyi partnere.
#5:
Ha van egy csöpp esze a kérdezőnek, nem mondja el a barátnőnek. AMiről nem tud, nem fáj.
Lehet, hogy a kérdező ropnda és tudja, hogy a nőknél úgysem lenne esélye, szóval kihagyja a fölösleges köröket.
Nem vagyok ronda egyáltalán, sokan csodálkoznak, hogy miért nincs nekem barátnőm.
Valahogy engem mindig taszított a gondolat, hogy egy nőnek pitizzek, hogy jöjjön el velem randira, utána mindig a kedvében járni, a hülyeségeit hallgatni egy dolog miatt, a szexért.
Mert miért is ismerkedik meg egy pasi egy nővel?? azért hogy megdugja. Nem azért mert jófej, vagy ilyesmi
hát ha így gondolkodsz, hogy a nő semmi másra nem jó, csak szexre, akkor szerintem is maradj a prostiknál... egy ép eszű nő sem kezdene egy ilyen legalja emberrel, ezt jól látod
25N
8as:
A kérdezuő kicsit zanzásítva írta le, miért akarunk nőt? Ott vannak az érzelmek, de a lecsupaszított lényeg a szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!