Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 23 éves szűz srác vagyok....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23 éves szűz srác vagyok. Melyik korosztálynál próbálkozzak inkább, ha szeretnék valakit találni?

Figyelt kérdés

2016. okt. 1. 23:05
 1/8 anonim ***** válasza:
47%
Attól függ,mire szeretnél találni. Ha csak szexre meg hogy veszítsd el,elég,ha bemész egy egyetemi buliba,annyi r.banc van,azt se tudod,hova nézz,mert mindenhol azt látsz. Ha nem csak arra kellene valaki,akkor várj türelmesen,míg találkozol valakivel,aki megérdemli,hogy vele csináld először. Én inkább utóbbit javaslom:)
2016. okt. 1. 23:21
 2/8 anonim ***** válasza:
9%

Na ezé egy fasság.

Bírom az ilyen a bulik tele vannak rib*kal és ott mindenki össze-vissza dug baromsággal. Ha tudna csajozni, akkor fel se tette volna a kérdést. Meg mi az, jigy aki megérdemli? Ez nem valami jutalom csak szex. A várjál türelmesen meg a legnagyobb baromság amit írhattál. Nem várni kell hanem cselekedni.

2016. okt. 1. 23:27
 3/8 anonim ***** válasza:
22%

Az első válaszadó tökéletes körképet adott, fantasztikusan reálisan látja a dolgokat! Jót mosolyogtam! :-)

Ne aggódj ammiatt, hogy nincs senkid, hogy őszinte legyek, addig őrülj, mert utánna rádöbbensz, hogy olyan problémáid is lesznek, amelyek sohasem voltak... :-)

Ha meg cikiznek emmiatt, az csak azért van, mert irigykednek, hogy neked nincs olyan gondod, hogy eltarts egy dolgozni nem szerető f@s.zcibálót, aki csak költi a pénzed és ha teheti meg is csal... :-)

(+még közben el kell neki hazudoznod azt, hogy milyen szép és mennyire szereted, holott nagy a segge és masztizni egyedül is tudnál :-))

2016. okt. 1. 23:29
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

#2-esnek:

Birom az ilyen hozzászólókat, akik ennyire nagyon tudnak csajozni... ...és szeretnek cselekedni, ahelyett hogy gondolkoznának... ...az állatok is ezt teszik, csak próbálgatják egymást! :-)

2016. okt. 1. 23:32
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

Én meg ilyen megkeseredett frusztrált felelősség hárító fa**okat bírom mint amilyen te is vagy.

Süt belőled a rosszindulat.

2016. okt. 1. 23:35
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

#3-asnak:

Hááát én mást (értelmes dolgokat) is szerettem mindig csinálni az életemben, nem tölthetem azzal, hogy amit mások elcsesztek én javítgassam...

...de különben igazad van, sok csajt a szülei elcsesznek, és pl legutóbb mikor csak elmondtam egynek a véleményem, akkor az apja feljelentéssel fenyegetett... :-)

2016. okt. 1. 23:35
 7/8 anonim ***** válasza:
70%

először örömlányokon tarts néhány hónap edzést,hogy megismerd megszokd a női testet,a női érintést a női illatot,a puncit.

és hogy megismerd magad,milyen pinában lenni,kefélni,irányítani és elveszni.

aztán ha már belejöttél,akkor ne foglalkozz korral,csak dugj meg mindenkit akit tudsz.

2016. okt. 1. 23:37
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy emiatt megfenyegetett volna.
2016. okt. 1. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!