Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 éves szűz srác vagyok. Melyik korosztálynál próbálkozzak inkább, ha szeretnék valakit találni?
Na ezé egy fasság.
Bírom az ilyen a bulik tele vannak rib*kal és ott mindenki össze-vissza dug baromsággal. Ha tudna csajozni, akkor fel se tette volna a kérdést. Meg mi az, jigy aki megérdemli? Ez nem valami jutalom csak szex. A várjál türelmesen meg a legnagyobb baromság amit írhattál. Nem várni kell hanem cselekedni.
Az első válaszadó tökéletes körképet adott, fantasztikusan reálisan látja a dolgokat! Jót mosolyogtam! :-)
Ne aggódj ammiatt, hogy nincs senkid, hogy őszinte legyek, addig őrülj, mert utánna rádöbbensz, hogy olyan problémáid is lesznek, amelyek sohasem voltak... :-)
Ha meg cikiznek emmiatt, az csak azért van, mert irigykednek, hogy neked nincs olyan gondod, hogy eltarts egy dolgozni nem szerető f@s.zcibálót, aki csak költi a pénzed és ha teheti meg is csal... :-)
(+még közben el kell neki hazudoznod azt, hogy milyen szép és mennyire szereted, holott nagy a segge és masztizni egyedül is tudnál :-))
#2-esnek:
Birom az ilyen hozzászólókat, akik ennyire nagyon tudnak csajozni... ...és szeretnek cselekedni, ahelyett hogy gondolkoznának... ...az állatok is ezt teszik, csak próbálgatják egymást! :-)
Én meg ilyen megkeseredett frusztrált felelősség hárító fa**okat bírom mint amilyen te is vagy.
Süt belőled a rosszindulat.
#3-asnak:
Hááát én mást (értelmes dolgokat) is szerettem mindig csinálni az életemben, nem tölthetem azzal, hogy amit mások elcsesztek én javítgassam...
...de különben igazad van, sok csajt a szülei elcsesznek, és pl legutóbb mikor csak elmondtam egynek a véleményem, akkor az apja feljelentéssel fenyegetett... :-)
először örömlányokon tarts néhány hónap edzést,hogy megismerd megszokd a női testet,a női érintést a női illatot,a puncit.
és hogy megismerd magad,milyen pinában lenni,kefélni,irányítani és elveszni.
aztán ha már belejöttél,akkor ne foglalkozz korral,csak dugj meg mindenkit akit tudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!