Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért hiszik azt a legtöbben,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszik azt a legtöbben, hogy ha egy srác huszonévesen még szűz, akkor vallásos vagy homokos?

Figyelt kérdés
Én egyik sem vagyok, és gyanítom, hogy a legtöbb ebben a cipőben járó srác sem.
2016. szept. 25. 00:47
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
95%

Mert most nem ez a divat. Ebbe bele kell törődnöd. Majd jön egy asszony, aki megfogja a tököd (sajnos) :D

22/f

2016. szept. 25. 00:59
 2/31 anonim ***** válasza:
84%

Most akkor te mondd meg drága kérdező,hogy egy huszonéves srác miért szűz?

Annak oka van.

Ne azzal védekezz,hogy nem lehet vagy nem mersz ismerkedni lányokkal.

Ez hülyeség!

Nem szeretem ezt a szóhasználatot,de mégiscsak használni fogom,hogy a mai fiatal srácok nem olyan tökösek,talpraesettek mint a faterjuk vagy a nagy faterjuk.

Régebben a fiatal srácok mertek csajozni ,de manapság mintha félnének tőle.

De miért?

2016. szept. 25. 01:02
 3/31 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy kerülnek a nők. Ez az oka annak, hogy nem szeretkeztem még.
2016. szept. 25. 01:04
 4/31 anonim ***** válasza:
85%

Lehet az vallásos és homokos is egyszerre.

Jótanács: Legyél túl rajta minél előbb, ha más nem prostival. Ha sokáig játszod a hűséges monogám hősszerelmest, akkor sosem lesz családod. Anyád ártott neked a legtöbbet amikor jófiúnak akart nevelni.

Nem viccelek, tényleg.

Ha egy csaj nem akar dugni 3-4 randi után se, akkor hagyd a francba vagy keress egy másikat is akivel párhuzamosan próbálkozhatsz.

2016. szept. 25. 01:06
 5/31 anonim ***** válasza:
71%
Ja és ha akarod adok tanácsokat hogy hogyan csináld, csak írj rám.
2016. szept. 25. 01:09
 6/31 anonim ***** válasza:
95%
Kerülnek a nők? Büdös vagy, vagy miért?
2016. szept. 25. 01:10
 7/31 A kérdező kommentje:
A vágy tombol bennem, rengeteget onanizálok, de ez már nem elég... Csak ugye kerülnek a nők, és bevallom, hogy nem merek ismerkedni, félek. Csak itt neten szoktam, de mindig felsülök. A másik, hogy nekem egy barátnő nem csak szexuális célokra kellene, ha hiszitek, ha nem, az is érdekel, hogy mi van a lelkében.
2016. szept. 25. 01:12
 8/31 A kérdező kommentje:
Nem vagyok büdös, csak annyi, hogy nem öltözködök a mai divatnak megfelelően. De hát istenem, ha nekem ez jó, miért kéne változtatnom rajta? Magas sem vagyok, semmi olyan sincs rajtam, ami érdekes lenne a nők számára.
2016. szept. 25. 01:20
 9/31 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz eset vagy haver, de próbálok segíteni :)
2016. szept. 25. 01:33
 10/31 anonim ***** válasza:
100%
A rengeteg hokival már el is rontottad. Belekényelmesedtél abba hogy kivered, nem hús vér nőt keresel. Én impotens vagyok azért szűz. 35 éves. És az anyáméknak fel sem tűnik. Aki huszon évesen szűz azzal baj van én mondom. A jóképű vagányok 16 - 17 évesen dugnak, de a félénkek is túlesnek 20-21 éves korukra.
2016. szept. 25. 02:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!