Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, ha ide kiírom bármilyen szüzességgel kapcs. Kérdést, rögtön rámír egy halom (főleg szűz) srác?
Figyelt kérdés
Megértem, nekem semmi bajom ezzel, de nem szűzzel szeretném elveszíteni. (Ha meg elutasítom, megsértődnek minősíthetetlen leveleket irogatnak, komolyan azt hiszik, így találnak barátnőt?)
Itt az okra vagyok kíváncsi, nem még 100 privát levélre, köszönöm!
2016. jún. 12. 09:20
1/8 anonim válasza:
Sokan reménykednek ebben s látod ha szűz vagy akkor nagyobb esélye lehet ha azt mondja valaki szűz. :D a remény hal meg utoljára :)
2/8 anonim válasza:
Én semmivel sem voltam másabb az első szexnél, mint a 8594. után. Aki azt hoszi hogy a jó szexhez elengedhetetlen a tapasztalat, az téved.
4/8 anonim válasza:
És te komolyan azt hiszed, hogy igy majd találsz valakit? Szűz létedre neked sem kell tapasztalatlan. Akkor egy tapasztalt srác miért szenvedjen veled?
5/8 anonim válasza:
Minden kérdés után érkezik 10-20 privát... mindig ugyanazoktól az emberektől.
19/L
6/8 anonim válasza:
Nézzétek a dolog jó oldalát. Sosem unatkoztok :D
7/8 anonim válasza:
Nézd a jó oldalát itt viszont a gyk-n csak Adonisok vannak és 25 centis átlag intim méretűek így akik rád írnak valsz még lottó milliárdosok is, jöjj össze velük mindenképp!
8/8 anonim válasza:
Nem vagyok szűz, velem elveszíthetnéd, lehetnék a tanító bácsid! f.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!