Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők! Mit gondoltok arról, ha a srác 21 évesen még szűz?
szerintem nem az a gond, hogy szűz vagy hanem inkább ezek:
"tele vagyok komplexusokkal és szoc. fóbiám, valamint depresszióm is van"
23F
Bla-bla-bla...
A "fentebb felsorolt dolgok" nem "nehezítik az egészet", hanem ELLEHETETLENÍTIK!
Neked az agyaddal van gond. És ha még 1-2 évig fennáll ez az állapot, soha a büdös életben nem lesz normális ember belőled!
Ideje lenne összeszedni magad!!!!!!
Amíg nem vagy te is ilyen, és nem tudod mit érez egy ilyen illető, addig helyesebb döntés lenne hallgatni.
Kedves kérdező. Ahogy a #3 mondta. Pszichológust próbáltál már? Segítséget kérni, hogy segítsen legalább ismerkedni egy kicsit? Illetve depresszió ellen szedsz valami antidepresszánst? Vagy bármit?
"Ez én lennék"
Nem mondod.
" Nem nagyon merek ismerkedni, mert tele vagyok komplexusokkal és szoc. fóbiám, valamint depresszióm is van"
Kifogás, kifogás, kifogás.
" De ez nem azt jelenti, hogy nem vágyom a szexre...nagyon is szeretném már csinálni...csak ugye a fentebb felsorolt dolgok nehezítik az egészet."
Kit érdekel mit akarsz? A szexhez kőkemény verseny utá jutsz csak. Ha te egy rinyálós punci vagy, akkor elbuksz én nem fogsz dugni. Húzzál el szakemberhez mert kb senkit sem fog érdekelni a lelki világod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!