Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok/Nők! Mit gondoltok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Nők! Mit gondoltok arról, ha a srác 21 évesen még szűz?

Figyelt kérdés
Ez én lennék. Nem nagyon merek ismerkedni, mert tele vagyok komplexusokkal és szoc. fóbiám, valamint depresszióm is van. De ez nem azt jelenti, hogy nem vágyom a szexre...nagyon is szeretném már csinálni...csak ugye a fentebb felsorolt dolgok nehezítik az egészet.
2016. aug. 29. 07:47
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
A tömény intellektualitás szólott, Hölgyeim és Uraim...
2016. aug. 29. 11:14
 12/27 Sunshinedoll ***** válasza:
Semmit. Én is az voltam közel ennyi idősen. Nem nagy ügy.
2016. aug. 29. 12:17
 13/27 anonim ***** válasza:

Miért? Mert azt mondtam emeld fel a se***ed és nem másokat okolj?

2016. aug. 29. 14:00
 14/27 A kérdező kommentje:
Ki okol másokat, te szerencsecsomag? Menj innen, ha csak trollkodni tudsz!
2016. aug. 29. 14:56
 15/27 anonim ***** válasza:

Be velem legyen már nagy pofád te gyökér nethuszár.

Idézzelek?

"Nem nagyon merek ismerkedni, mert tele vagyok komplexusokkal és szoc. fóbiám, valamint depresszióm is van"

Ezzel szépen elháritottad a felelősséget. Egy betűt nem írtál arról, hogy mit teszel, hogy változzon valami. Ha valaki felvetett valamit, csak háritottál, hülyegyerek. Mi ez ha nem másik, jelen esetben a körülmények hibáztatása?

2016. aug. 29. 15:36
 16/27 A kérdező kommentje:
És még én vagyok a nethuszár... :D Oké, ennyire hülye tényleg nem lehet valaki, mint te. Csak úgy szólok, hogy te is mentális problémákkal küszködsz, komám. Amúgy nem jönnél ide levezetni a sikertelenségeidet. Majomarcú...
2016. aug. 29. 15:43
 17/27 anonim ***** válasza:

Aha. Nekem vannak mentális problémáim.

"Nem nagyon merek ismerkedni, mert tele vagyok komplexusokkal és szoc. fóbiám, valamint depresszióm is van"

Ezt talán nen te írtad? De már másodszorra másolom be.

Én nem fogom a se***et nyalni, hogy te milyen érzékeny lelki beteg kisfiú vagy, aki a csúnya gonosz világban nem tud boldogulni. De amekkora pofád van, nincs neked akkora problémád csak egy lusta tetű vagy, aki cseszik bármit is tenni. Azonban a csajok nem fognak maguktól odamenni.

2016. aug. 29. 17:00
 18/27 A kérdező kommentje:
Te meg egy pszichopata f***fej vagy, te hulladék...
2016. aug. 29. 18:30
 19/27 A kérdező kommentje:
Amúgy érdekelne, hogy te sikeres vagy-e a párkapcsolatokban, ,,Mr. Tökély"... Egyébként meg csak egy ks 15 éves, identitászavaros kis kuki vagy, hagyd el a kategóriát, menj, azt' nézd a Minimax-ot, az való neked...a felnőttek dolgába meg ne ártsd magad.
2016. aug. 29. 18:38
 20/27 anonim ***** válasza:

Na most szépen produkáltad a kóró szexhiány tüneteit. Frusztrált kis p*cs. Menjél dokihoz és irass fel nyugtatót mert punci közelébe úgyse jutsz.

Amúgy meg neked kéne elhagynod a szex kategóriát te szűz vesztes. A minimax meg inkább a te színvonalad. Ha meg a valóságban ia ekkora paraszt vagy, nem csodálom, hogy minden normális csaj elhajt a francba.

2016. aug. 29. 20:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!