Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok/Nők! Mit gondoltok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Nők! Mit gondoltok arról, ha a srác 21 évesen még szűz?

Figyelt kérdés
Ez én lennék. Nem nagyon merek ismerkedni, mert tele vagyok komplexusokkal és szoc. fóbiám, valamint depresszióm is van. De ez nem azt jelenti, hogy nem vágyom a szexre...nagyon is szeretném már csinálni...csak ugye a fentebb felsorolt dolgok nehezítik az egészet.
2016. aug. 29. 07:47
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
:D :D :D De a kérdésemre nem válaszoltál, te IQ-bajnok... :D Tehát csak egy kis pattanásos görény vagy, aki a számítógép mögül tud pofázni csak. Erre vered, hogy az anonimitás álarcát felhúzva oltogatsz másokat? :D Tartalmas életed van, haver... :D
2016. aug. 29. 20:11
 22/27 anonim ***** válasza:

Sztem ez még a jelen korodban nem vészes. Az első párom 23 évesen vesztette el, ugyan nem evelem. Az a kapcsolat is tartott neki 4 évig.

Én is vtam szűz sráccal, tőlem fiatalabb vt. Ő is elmondta őszintén még amikor csak ismerkedtünk. Nekem spec izgalmas vt a dolog, hogy én vihetem bele a dolgokba, mindent velem tapasztal először. Én nem találtam gáznak. Sőtt. Azóta én is sokkal határozottabb lettem. Addig mindig tapasztalt férfiakkal vtam, akik tudták a dolgukat, viszont nála nekem kellett mindent kezdeményezni, így muszáj vt talpraesettnek lennem.

Tudom, h ez milyen lelki problémákat szülhet. Én mégis egy szakembert tudnék neked javasolni. Tudod az a baj, h ez egy szemét ördögi kör. Mivel eddig nem vtál sikeres, így bizalmatlan vagy, korlátaid vannak stb, emiatt még annyira sem mersz próbálkozni, így meg nem leszel sikeres, és az idő előrehaladtával meg csak rosszabbodni fog. Gyógyszereket én sem ajánlok, lényegében az antidepresszánsok legális drogok, nem jók semmire. És igen, neked kell majd minden képpen megoldani a gondod, de segítséget kérhetsz vkitől, hogy ezt hogyan is tedd. Lehet szerencséd, és találsz olyan csajt, aki mellett nem kell határozottnak lenned, és ez a pozitív élmény helyrehoz, de ez ritka. Az önbizalom a vonzó kisugárzás titka, könnyebb lenne a dolgod,ha először te magad fogadnád el magad, és nem azt vánád, hogy valaki elfogadjon így, és megmutassa, olyannak szeretheted magad, amilyen vagy. Kitartás! Kezdj el bízni magadban, ne erőltess semmit, és találni fogsz egy lányt, hidd el, nem olyan nehéz :)

Amúgy egyik srác ismerősöm 25 vt mikor elvesztette, és nem azért mert bizonytalan volt, vagy nem volt esélye, hanem az igazira várt. Számtalan kapcsolata vt már előtte is. A mostanival, akivel először lefeküdt meg már házasok, és baba van, és szép, okos a csaj, ő nem bánta meg, hogy várt rá. Én bennem nem lett vna ekkora tartás, az biztos, pedig nő vagyok.

2016. szept. 1. 15:10
 23/27 anonim ***** válasza:

Neked tényleg nem foki kell hanem egy jó kiadós verés.

2016. szept. 1. 22:36
 24/27 A kérdező kommentje:
#23 Majd elkalapállak én, te nyüzüge gyökér!
2016. szept. 2. 06:31
 25/27 A kérdező kommentje:
#22-nek pedig köszönöm az értelmes választ.
2016. szept. 2. 06:57
 26/27 anonim ***** válasza:
De besz*tam. Csak itt vagy nagyfiú, a csajokhoz meg nem mersz odamenni?
2016. szept. 2. 09:47
 27/27 A kérdező kommentje:
Pont te beszélsz a nagyfiúskodásról, pfff...
2016. szept. 2. 10:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!