Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért hiszik azt a legtöbben,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszik azt a legtöbben, hogy ha egy srác huszonévesen még szűz, akkor vallásos vagy homokos?

Figyelt kérdés
Én egyik sem vagyok, és gyanítom, hogy a legtöbb ebben a cipőben járó srác sem.
2016. szept. 25. 00:47
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

Ugyan Ez van ha egy lány szűz huszon évesen

. Azt hiszik vallásos, csúnya, leszbikus vagy épp nem 100-as 22 L

2016. szept. 25. 03:19
 12/31 anonim ***** válasza:
Biztosan az is vagy.
2016. szept. 25. 03:38
 13/31 anonim ***** válasza:
honnan tudjuk h nem vagy igazából kamionsofőr? azmég a másik lehetőség itt, ja meg a pattanásos kockagyerek
2016. szept. 25. 04:05
 14/31 A kérdező kommentje:
Francba, lebuktam. :( Igen, valójában egy pattanásos kamionsofőr vagyok. :P De viccet félretéve, egyre reménytelenebbnek érzem a helyzetem. Oda sem merek menni egy lányhoz... Egyszer volt rá példa, de ,,húzzálmárinnen" fejet vágott... Ez nem kell nekem, égtem én már eleget az életben. Ha valamelyiküknek tetszem (hahaha, jó is lenne), majd odajön hozzám.
2016. szept. 25. 07:54
 15/31 anonim ***** válasza:

esetemben inkább meglepődnek a lányok, hogy még szűz vagy.

kb ilyen fejet vág aki valahonnan meghallja hogy szűz vagyok:

[link]

2016. szept. 25. 12:40
 16/31 anonim ***** válasza:
88%

Hát jó. Privátban beszélgettem a kérdezővel, de nem hallgat rám. Továbbra is a reménytelen hősszerelmes jófiút akarja játszani. Könyörgöm nőjetek ki ebből, ezzel nagyon sokat ártotok magatoknak.

Azt hiszitek a nők egytől-egyig angyalok? Hát nem, rohadtul nem. Akkor meg ti mégis miért akartok azok lenni? Így csak semmibe vesznek meg a végsőkig kihasználnak titeket.

2016. szept. 25. 13:19
 17/31 A kérdező kommentje:
#16 Kicsit átestél a ló túloldalára, aztán öreg fejjel már nem tudod majd visszacsinálni a dolgokat. Attól, hogy nem leszek hímsoviniszta f.aszkalap, az nem jelentinazt, hogy engedem kihasználni magam.
2016. szept. 25. 13:25
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

Jófiúnak lenni tényleg nem kifizetődő. Úgy öregedtem meg, hogy nem sikerült családot alapítanom. Végig volt párkapcsolatom hűséges voltam, majd kiderült a párom folyamatosan csalt.

42 F

2016. szept. 25. 13:29
 19/31 anonim ***** válasza:
90%
Kérdező: Inkább legyél hímsoviniszta, minthogy a feministák kicsináljanak. Lásd az én esetem, majdnem öngyilkos lettem.
2016. szept. 25. 13:31
 20/31 anonim ***** válasza:
Hát haver, pont erről karattyoltam itt a kérdezőnek. Dehát falra hányt borsó :D
2016. szept. 25. 13:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!