Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért hiszik azt a legtöbben,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszik azt a legtöbben, hogy ha egy srác huszonévesen még szűz, akkor vallásos vagy homokos?

Figyelt kérdés
Én egyik sem vagyok, és gyanítom, hogy a legtöbb ebben a cipőben járó srác sem.
2016. szept. 25. 00:47
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Amúgy honnan tudják kérdező? Nem kell reklámozni és kész.

A #4-bek maximálisan igaza van.

Anyád kezdi az aknamunkát, az óvónénid és a tanító nénid folytatja majd a gimis tanárnőd és a média fejezi be.

Elhiteti veled ezt az aljas, mocskos hazugságot, hogy a kedves, aranyos jó fiúcskák kellenek mindenkinek. Ezért vagy szűz 20-on évesen és ezért nem tudsz csajozni.

2016. szept. 25. 17:43
 22/31 anonim ***** válasza:
90%

"Egyszer volt rá példa, de ,,húzzálmárinnen" fejet vágott... Ez nem kell nekem, égtem én már eleget az életben"

Jó, akkor maradj otthon, iddneg a kakaódat, gyártsd a nevetséges kifogásokat és verd a fa*odat míg kéztő gyulladást kapsz. Kinek ártasz ezzel? Nekem nem, eggyel kevesebb konkurens. Köszi, hogy keülsz a kispadra.

" Ha valamelyiküknek tetszem (hahaha, jó is lenne), majd odajön hozzám."

Előbb lesz Banglades gazdasági szuperhatalom.

2016. szept. 25. 17:48
 23/31 A kérdező kommentje:
#21 K.urva jót röhögtem, köszi! Egyik sem igaz, nem tömték tele a fejem.
2016. szept. 25. 17:48
 24/31 anonim ***** válasza:

Akkor zsigerből vagy ekkora balhere? Az még rosszabb.

2016. szept. 25. 17:51
 25/31 A kérdező kommentje:
Bazzeg, ne nevettess már, kiköptem a kakaót, annyira röhögök! :P
2016. szept. 25. 17:55
 26/31 anonim ***** válasza:
Pedig ezen sírni kéne.
2016. szept. 25. 17:56
 27/31 A kérdező kommentje:
Nem tudom, ki vagy, de k.urva nagy arc lehetsz! :D
2016. szept. 25. 18:01
 28/31 anonim ***** válasza:

Ember, vedd már észre, hogy mi itt segíteni akarunk neked. Nem mi "tapasztaltabb" és "hímsoviniszta" férfiak akarunk neked rosszat, hanem azok a nők akik téged ilyenné neveltek és minket "hímsovinisztának" bélyegeznek.

Ezen tényleg sírnod kellene, hogy mennyire naiv vagy még. Amiket írtunk azokat azért írtuk, mert mi is megtapasztaltuk azt amin te most keresztül mész. És sok-sok pofára esés után jöttünk rá, hogy nem éri meg anyuci pici fiának lenni. Ki akarunk húzni a szarból, de te önként dalolva ugrasz fejest bele századjára is.

2016. szept. 25. 18:08
 29/31 anonim ***** válasza:
93%

Én csak feltártam neki a rideg valóságot. Ha a sz*van akar maradni akkor maradjon. senkit nem keget onnan kihúzni ha nem akarja. A femcsi agymosás tökéletesen hatott rá. Azért mert nem a hazug jófiú dogmát ismételjük, srácként ő nevez minket hímsovinisztának. Aztán meg elkezd itt trollkodni mint valami hülyegyerek. Gondolom ez is a probléma része.

2016. szept. 25. 18:26
 30/31 A kérdező kommentje:
#29 Femcsi agymosás... :D :D :D Bammeg, menj már humoristának, de komolyan! Amúgy meg frusztrált vagy, mindkét nemben megvannak a szar emberek, erről ennyit.
2016. szept. 25. 18:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!