Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek bunkóság azért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek bunkóság azért szakítani egy sráccal mert mikropénisze van?

Figyelt kérdés
Hiába próbáltuk bárhogyan a szexet nem élveztem. Szinte semmit nem is érezte. Egyszerűen hiába volt helyes alig volt 7cm kb neki. Szakítottunk és most bunkó libának tart h emiatt szakítottam. Részben szarul érzem magam mert tényleg ez az egy ok volt. De megpróbáltam tényleg. Élezetes szexre vágyom nem mini tampon érzésre.. de rossz is a lelkiismeretem..

2018. febr. 16. 02:08
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
77%

Nem volt bunkóság. Az lett volna az, ha sajnálatból vele maradsz, aztán 20 év múlva lépsz le mellőle, amikor rájössz, hogy ez így nem mehet tovább.

Szerintem korrekt voltál, le a kalappal. A fiúnak fájdalmat okoztál, de ezt nem lehet fájdalommentesen közölni. Neki is az a jó, ha mielőbb tisztába jön a saját hiányosságával, és megpróbál olyan technikákat elsajátítani, amivel kompenzálja ezt. Azzal senkinek sem tettél volna jót, ha pátyolgatod a lelkét, és valami kegyes hazugsággal szakítasz vele.

Az élet kegyetlen. Senki sem mondta, hogy nem az. Csak akkor tudjuk szépé tenni magunknak, ha megvívjuk a magunk harcait. Mindenkinek van mit megvívnia! Neki ez jutott. Ezzel kell megtanulnia együtt élni, boldogulni. Más meg dadog, vagy korán kopaszodik, alacsony, hízásra hajlamos, introvertált, vagy sorolhatnám napestig.

2018. febr. 18. 07:53
 22/26 aszlan ***** válasza:
Inkább nyíltan es őszintén mint csak kínozd magadat es otet.évek múlva csak roszab lenne.o meg prbaljon magam segíteni.sajnálom csoro férfi társamat.
2018. febr. 18. 16:02
 23/26 1112 ***** válasza:
Szerintem ne legyen lelkiismeret-furdalásod. Ti nem egymást keresitek. Ha ővele nem tudnál kielégítű szexuális életet élni, akkor nem ő való neked, nem ő a te embered, amennyiben neked igényed lenne rá. Mármint szexre. Szóval nem bunkóság. Csak mondjuk a közlésmód az is számít, hogy ne kiröhögve mond, lealázva a méreteit; hanem , hogy ne haragudj, de nem volt jó, nem élveztem, és nem szeretnélek megbántani, és nagyon sajnálom, de ez van.
2018. febr. 18. 16:34
 24/26 1112 ***** válasza:
Meg, nem kell neked kompromisszumot kötni és megállapodni olyannál,akivel nem jó.
2018. febr. 18. 16:35
 25/26 anonim ***** válasza:

Én is hasonló cipőben járok. Nekem is ekkora.

Nagyon sz@r, de ez van.

Jobb, hogy őszinte voltál! Nekem eddig 4 kapcsolatomnak lett vége, egyik sem bírta hétnél tovább onnantól, hogy eljött a szexelős időszak. Pedig kéz és nyelv munkában elég jó vagyok... De ahogy neked sem, az eddigi barátnőimnek sem volt elég. Ahogy valóban a műpénisz sem megoldás, mert a nők vágynak a minimum normális méretű farokra. És ezzel nincs semmi baj, teljesen megértem. Nem haragszom, nem is lenne jogom.

Viszont engem eddig sosem a péniszméretem miatt dobtak, pedig mint írtam mindig pont az után, hogy 1-2x szexeltünk.

És nyílvánvaló, hogy Ők kitaláltak egy "kegyes" hazugságot...

Viszont nekem ez rosszul esik. Mert olyan mintha bennem lenne a hiba. Holott lehetnék tökéletes is, amiatt akkor is sokan dobnának. És akkor legalább az vigasztalna, hogy ez nem az én hibám, mert nem én választottam magamnak méretet.

Viszont így olyan mintha mindig én rontanék el valamit...

Meg folyton azt mondják a nők, hogy "nem számít a méret".

Engem ez is zavad, mert tudom hogy az ilyen szélsőséges esetekben igenis számít... És ezt miért nem lehet elismerni?

Ettől nem lesztek gonoszak, robancok vagy egyebek...

De nem is hárítjátok rám.

Meg ezeken az oldalakon mimdig mondják a sorstársaimnak, hogy ne siránkozzanak (én nem nagyon szoktam) mert az a valódi gond velük.

Holott szerintem ez inkább egy kövezkezmény.

Olyan kép él az emberek fejében rólam is, hogy egy lúzer vagyok, mindig elrontom valamivel a kapcsolataimat, holot nem! Ez egy rajtam kívűl álló ok. És nem baj, ha szakítanak velem, vagy el sem kezdjük, de ne mondják azt hogy "nem volt meg a kémia", meg azt sem hogy nem számít a méret ha a pasi amúgy jó kívül, belül... Mert amíg ez a kamu létezik, addig olyan mintha nagyon nem lennék jó.

2018. márc. 23. 17:35
 26/26 anonim ***** válasza:
54%

Vedd rá, hogy műtesse meg magát!

Ha nem hajlandó akkor neked kel eldönreni. 29/N

2018. ápr. 20. 18:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!