Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bunkóság volt a barátomtól vagy túlreagálom?
Ne aggódjátok, egyikőtök sem volt normális.
Normális emberi reakció elsőnek a te részedről:
"Ne haragudj, nem veled van a gond, de valamiért nagyon dörzsöl a gumi és kellemetlen, fájós ahogy most csináljuk. Rakjunk síkosítót még oda, vagy szoplak élvezésig, de ezt most így ne folytassuk. Szeretlek és tényleg nem veled van a gond.
Normális emberi reakció erre a másik részéről:
"Oké, nem akarok fájdalmat okozni neked. Köszi hogy kimondtad őszintén amire gondolsz. Akkor most intézzük el a dolgot máshogy."
Ennyi. Mindketten hibáztatok, ne aggódj.
Köszönöm!
Igen,én is hibás voltam,elismerem.Mondtam neki hogy dörzsöl,de ő akkor már egyből durcizott meg ment a sértődés,hogy ez egy jó gumi és csak én képzelem be.És hogy ne veszekedjünk szex közben,én engedtem.Igazatok van,hiba volt
Igenis abba kellett volna, hogy hagyja ha látja és érzi, hogy neked nem jó.
Mi ezért nem használunk gumit, mert kidörzsöl, allergiás vagyok rá, és a páromat szeretném érezni, nem a gumit.
Igaz, nem tinik vagyunk már bőven, és együtt is élünk.
Miért nem próbáltok máshogy védekezni?
A gumit nem minden nő bírja, és illuzióromboló is.
Nem szedhetek fogamzásgátlót,mert van egy örökölt genetikai ,,betegségem" vagy hogy is mondjam,könnyen kiválhatja nálam a fg
A naptár-módszerhez még fiatalok vagayunk
hüvelygyűrűre gondoltam még
Legalább rájöttél h semmi értelme csinálni valamit ami neked rossz, csak azért h neki jó legyen. A szexnek mindkét fél öröméről kéne szólnia.
Azt sem értem h a barátod h lehet ilyen hülye. A gumi nagyon is kidörzsölhet.
A barátnőmet is van h kidörzsöli, és akkor neki pl. még napokig rossz érzése van tőle. Van h nem elég nedves de fel van izgulva már nagyon, és nem akarja abbahagyni. Egyébként én már észreveszem ezt és szoktam szólni is..
De mondjuk ilyen ritkán van általában ilyenkor síkosítót használunk az tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!