Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Bunkóság azt mondani a barátom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bunkóság azt mondani a barátomnak, hogy csak közvetlenül mosdás után vagyok hajlandó leszopni?

Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok, a barátom pedig 23. Rendesen tisztálkodik a fiú, ezzel nincsen gond, megvan a napi zuhany, de az igazság az, hogyha pl. reggel zuhanyzik, hozzám pedig este jön, és a találka előtt nem fürdött meg újra, vagy nem mosta meg a farkát újra, akkor nekem egyszerűen nincs gusztusom leszopni. Szeretem orálisan kényeztetni a partneremet, de, én magam se várom el, hogyha nem közvetlenül mosdás után vagyok, akkor kinyaljon. Akárhogyan is, pár órával fürdés után annak a nemiszervnek szaga van, és így egyszerűen nem akarom a számba venni. Nagy bunkóság azt monda a fiúmnak, hogy mielőtt leszopom menjen el a fürdőbe, és mossa meg a farkát? Mielőtt ő orálisan kényeztet, én is mindig megmosom magamat odalent rendesen.

2016. nov. 25. 15:04
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
78%
Rendesen tisztálkodik "a fiú". :D
2016. nov. 25. 15:05
 2/21 anonim ***** válasza:
95%
Egyáltalán nem bunkósság. Egyszer-kétszer kell csak szólni neki, utána már magától is meg fogja mosni akció előtt.
2016. nov. 25. 15:06
 3/21 anonim ***** válasza:
89%
Nem bunkóság. Szex, szopás, nyalás, petting elött ALAP a tisztálkodás.. 22 L
2016. nov. 25. 15:07
 4/21 anonim ***** válasza:
85%
De nálatok nincs olyan, hogy elkap a hév és durrbele? Orál előtt mi is lezuhizunk, de egy "mini-menet" pont attól jó, hogy spontán. :D
2016. nov. 25. 15:09
 5/21 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem nem bunkóság.. Én is mondtam már barátomnak, hogy mielőtt belekezdünk a dolgokba előtte frissítse fel magát picit, ha előtte órákkal nem fürdött..

Mondtam, hogy én is jobban érzem magam ha tiszta vagyok odalent.

Nem csinált belőle nagy gondot..

Vagy ha úgy jött este hozzám, mint ahogy írtad is, fürdés előtt, akkor is mondtam neki,hogy "szívem megtennéd hogy megmosod? Már alig várom hogy visszagyere":)

Ha nem támadásként közlöd vele, megérti. :)

23 L

2016. nov. 25. 15:11
 6/21 anonim ***** válasza:
92%

Egyrészt nem bunkóság, én is kértem már meg a párom.

Másrészt viszont sok spontán helyzet kimaradt volna az életünkből, ha mindig elvárom a tisztálkodást. Persze, rövid idő alatt is kicsit "bepállik" a gatyában a nemi szerv, és van egy kis szaga, de szerintem ez egyáltalán nem elviselhetetlen, és - tapasztalat - a nyáltól szinte rögtön elmúlik, tehát csak kb. két-három nyalintásig kell "elviselni". És vannak helyzetek, amikor megéri... mert nálunk bizony előfordul, hogy spontán kívánjuk meg egymást, akár szabadban, ahol nincs mód tisztálkodni. És ezek a legjobbak. :)

Szóval néha megéri leküzdeni az ellenérzéseket arra a pár másodpercre, amíg elmúlik a természetes szag. Otthon viszont elvárható, lehet szólni nyugodtan.

2016. nov. 25. 15:12
 7/21 A kérdező kommentje:
Ha nincs orál, nyilván én se várom el, hogy azonnal menjen, és mossa meg. Amúgy is gumit használunk.
2016. nov. 25. 15:14
 8/21 anonim válasza:
78%
kérdezd meg nyugottan
2016. nov. 25. 15:14
 9/21 anonim ***** válasza:
87%

Tole nagy bunkosag , hogy nem teszi ezt meg Magatol!

Ne Te erezd Magad emiatt kenyelmetlenul, ez a minimalis higienia , hogy szeretkezes elott tisztalkodunk!

Miert jo az ha a masiknak rossz emleket szerzunk es kellemetlen perceket.

2016. nov. 25. 15:29
 10/21 anonim ***** válasza:
62%
én szerettem, ha úgy szopott le a lány, hogy előtte nem mostam meg közvetlenül, aranyos volt, amikor farokszagú volt a szája :)
2016. nov. 25. 15:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!