Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek bunkóság volt a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek bunkóság volt a barátomtól vagy túlreagálom?

Figyelt kérdés
Tegnap szeretkeztünk.Egy ideig nagyon jó volt,aztán úgy éreztem hogy eléggé dörzsöl a gumi.Nem baj,folytattuk tovább.Egyre inkább dörzsölt,de úgy gondoltam,folytatjuk,csak nem hagyom állva(inkább szex közben szeret elmenni,mint szopáskor,vagyis inkább ez a jó neki) mondtam neki hogy nem jó,de csináljuk tovább.Látta rajtam hogy nem élvezem,és mondta hogy mennyire illúzióromboló hogy én ilyen fejet vágok,meg mennyire kimutatom hogy fáj,közben meg csak becsuktam a szemem,megpróbáltam úgy csinálni mintha azért nem lenne olyan rossz és nem adtam ki hangot szuszogáson kívül.Az egészet azért csináltam végig hogy neki jó legyen.Meg azt mondta hogy a gumi nem dörzsölhet ki,csak beképzelem...annyira rosszul esett ez attól az embertől akit szeretek :/ ti mit gondoltok erről?
2016. dec. 17. 14:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Pedig a gumi kidörzsölhet ha már nem vagy eléggé nedves. De Te csináltad hülyén hogy még akkor is folytattad amikor már fájt.. Bár jelezted a párodnak. És Ő se állt le. Szóval mind a ketten hibásak vagytok
2016. dec. 17. 15:23
 12/20 anonim ***** válasza:
Kicsit bunkó volt.
2016. dec. 17. 15:44
 13/20 anonim ***** válasza:
48%
Ha lett volna egy csöpp eszed,de mivel nem volt,akkor szólsz a kis pasikádnak ,hogy fáj!! De te erre sem.voltál képes,így a barátod nem mondható hibásnak!! Nagy részben te voltál az! Tudod ,néma gyereknek az anyja sem érti a szavát!!!!
2016. dec. 17. 16:06
 14/20 A kérdező kommentje:
Kösz mindenkinek!Utolsó:tanulj meg olvasni:leírtam hogy szóltam.
2016. dec. 17. 16:08
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
Akkor is hibás vagy ,mert hagytad
2016. dec. 17. 16:12
 16/20 anonim ***** válasza:
92%

Aki ennyire kretén és önző, az maradjon magának...

Amit leírtál, az tipikus szárasságra utaló tünet, és azért fájt. Lehet, hogy elég nedves voltál az elején, de a gumi hatására ez változott, talán a gumin lévő spermicid szer hatására, és ez bizony nem csak kellemetlen és fájó, de vaginális sérülést is okozhat, ami nagyobb bajt is csinálhat :( Ezt innentől kezdve már úgy hívják, erőszakos közösülés. Ha megtette egyszer, meg fogja még egyszer. Én azonnal kidobnám, és közölném vele az okát, hogy ezt te nemi erőszaknak érezted, és nem tudod megbocsájtani neki! Okozz legalább lelkiismeret furdalást a pasinak, ha már ennyire bunkó volt!

Egyébként ha velem közölné ezt a nő aktus közben, én egyből kivenném, és megkérdezném, hogy szeretné folytatni? Megpróbáljuk egy kis síkosítóval, vagy esetleg segítene másként befejezni. Ha nincs otthon síkosító, egy kis margarin csak akad ;)

Szóval ezt az esetet semmiképp se hagyd szó nélkül, és ha minden kötél szakad, gondolkozz el egy normálisabb férfi keresésén is.

40/F

2016. dec. 17. 16:22
 17/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Igaz,hülyeség volt hagyni.Csak a béke kedvéért hagytam.

2016. dec. 17. 16:31
 18/20 anonim válasza:
Az egész kölcsönösségen alapul. A lényeg, hogy figyeljetek egymásra és neki nagyobb tekintettel kellett volna lennie rád, hogy neked nem jó! Ezt azért beszéljétek meg, mert ha te nem élvezed annak semmi értelme.
2016. dec. 17. 16:54
 19/20 anonim ***** válasza:
Nem kell drámázni. Vesztek egy tubus síkosítót, 2-3 ezer forint és meg van oldva a probléma. Előjáték közben "összekenitek" vele magatokat, eljátszadoztok egymással, aztán úgy fog menni minden, mint a karikacsapás.
2016. dec. 17. 17:10
 20/20 anonim ***** válasza:
66%

Inkabb azon gondolkodj erosen, hogy milyen kapcsolat az, ahol a beke kedveert hagynod kell magad dugatni a hapsikaddal, akkor is, ha faj...

Minek dugtok 13-14 evesen? Sehol sem vagytok meg agyilag, hogy felerjetek, mit jelent ferfikent es nokent egymassal lenni, es megosztani a testeteket reszeles helyett.

2016. dec. 17. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!