Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bunkóság volt a barátomtól vagy túlreagálom?
Aki ennyire kretén és önző, az maradjon magának...
Amit leírtál, az tipikus szárasságra utaló tünet, és azért fájt. Lehet, hogy elég nedves voltál az elején, de a gumi hatására ez változott, talán a gumin lévő spermicid szer hatására, és ez bizony nem csak kellemetlen és fájó, de vaginális sérülést is okozhat, ami nagyobb bajt is csinálhat :( Ezt innentől kezdve már úgy hívják, erőszakos közösülés. Ha megtette egyszer, meg fogja még egyszer. Én azonnal kidobnám, és közölném vele az okát, hogy ezt te nemi erőszaknak érezted, és nem tudod megbocsájtani neki! Okozz legalább lelkiismeret furdalást a pasinak, ha már ennyire bunkó volt!
Egyébként ha velem közölné ezt a nő aktus közben, én egyből kivenném, és megkérdezném, hogy szeretné folytatni? Megpróbáljuk egy kis síkosítóval, vagy esetleg segítene másként befejezni. Ha nincs otthon síkosító, egy kis margarin csak akad ;)
Szóval ezt az esetet semmiképp se hagyd szó nélkül, és ha minden kötél szakad, gondolkozz el egy normálisabb férfi keresésén is.
40/F
Köszönöm!
Igaz,hülyeség volt hagyni.Csak a béke kedvéért hagytam.
Inkabb azon gondolkodj erosen, hogy milyen kapcsolat az, ahol a beke kedveert hagynod kell magad dugatni a hapsikaddal, akkor is, ha faj...
Minek dugtok 13-14 evesen? Sehol sem vagytok meg agyilag, hogy felerjetek, mit jelent ferfikent es nokent egymassal lenni, es megosztani a testeteket reszeles helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!