Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az hogy a flegma,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy a flegma, bunkó lányok jobban vonzanak?

Figyelt kérdés
A flegma,bunkó,lenéző kicsit ribis lányok jobban vonzanak nem kapcsolatban mert az ilyeneket egyenesen gyűlölöm nem erről van szó.. hanem csak szexuálisan... jobban vonz mint egy normális lány... de nem értem mi lehet az oka.. és nem bizonyitási vágy miatt ezt tudom 100%ig biztosra. Valakivel volt vagy van ilyen hasonló? Tudja az okát? 19/F

2017. szept. 29. 13:58
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
És nekünk most ezt miért kéne tudni miért ilyen az ízlésed te ... 20 éves bunkó lány
2017. szept. 29. 14:03
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szexualításba Szolgalelkű vagy azaz Szubmissiv. Valószínűleg az is izgat ha megaláznak.

23 N

2017. szept. 29. 14:05
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szeretsz szenvedni.
2017. szept. 29. 14:07
 4/7 anonim ***** válasza:
47%
férfias lehetsz..pfff
2017. szept. 29. 14:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom barátom de velem is ez van :) 18f
2017. szept. 29. 14:49
 6/7 anonim ***** válasza:
47%
Mert a ribistt akarod dugni, de félsz, hogy nem maradna veled ezért párkapcsolatban szolidabbat keresel. 39f
2017. szept. 29. 15:20
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
Fogalmam sincs, engem a hányinger kerülget az ilyenektől. Felőlem lehet akármennyire 10/10-es nő, ilyen stílussal azonnal megundorodok tőlük és elküldöm őket a francba. De akkor ezek szerint tényleg létezik célközönségük...
2017. szept. 29. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!