Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért olyan hihetetlen, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan hihetetlen, hogy a husisabb pasik jönnek be a kockahasuak pedig nem vonzanak egyáltalán?

Figyelt kérdés
Van rajtam kivül más nő is,aki így van ezzel?
2017. szept. 13. 20:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
30%
Azért, mert most valami elhízott srácként írod ezt, hogy, majd jönnek jól megnyugtatni, hogy jó az, ha el vagy hízva :)
2017. szept. 13. 20:33
 2/13 anonim ***** válasza:
Nekem is jobban tetszenek azok, akiken van egy kis husi, de azért nem plusz 50 kiló.
2017. szept. 13. 20:35
 3/13 A kérdező kommentje:

170/49 nő vagyok:D

Komolyan kíváncsi vagyok,hogy egy véknyabb/izmosabb test vonzóbb,mint egy férfiasabb,husisabb,vaskosabb ?

2017. szept. 13. 20:36
 4/13 anonim ***** válasza:
Hm...jó karcsú lehetsz. Hasadat mosod és a hátad habzik? :)
2017. szept. 13. 20:45
 5/13 anonim ***** válasza:

Érdekes, én mást tapasztalok.

180/90 vagyok, nem kövér,inkább nagydarab erős testalkatú.

Volt már barátnőm akinek ez tetszett, de úgy látom jellemzően a vékonyabb fickók a keresetebbek.

2017. szept. 13. 20:52
 6/13 anonim ***** válasza:

200/200 23/F

Sajnos nem hiszek neked.

2017. szept. 13. 20:55
 7/13 anonim ***** válasza:
73%

Mintha csak saját magamat olvasnám. :D Külső szempontból nézve, engem is jóval inkább a nagydarab, mackósabb, testesebb férfiak vonzanak, a vékonyabb, szálkásabb/izmosabb pasikkal szemben. Valahogy jól esik hozzájuk bújni, ölelgetni, gyömöszölni őket, sugárzik belőlük egyfajta jóleső biztonságérzet, amire én olyan nagyon szomjazom.

Másfelől, engem személy szerint kifejezetten taszít, ha valaki gyúr. Ennek kapcsán, tudat alatt folyton valamilyen hiányosságnak a kompenzálására meg a nárcizmusra asszociálok. Persze, biztosan akad kivétel is, mindenesetre ez egyfajta berögződés nálam.

2017. szept. 13. 21:24
 8/13 anonim ***** válasza:
Előző voltam, az lemaradt, hogy nem csupán megnyerőnek, hanem kifejezetten férfiasnak találom a pocakot, meg úgy általában a vaskosabb, masszívabb testalkatot. :)
2017. szept. 13. 21:29
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Én is az ölelni való kövér pasikat szeretem.

Nálam a mosoly számít, a kedvesség, a lovagiasság és az ápoltság, nem a hason lévő kockák.

Sokszor kicikiztek már emiatt, de mára már nem érdekel. Szexinek látom a mosolygós pocakos pasikat. Az sem érdekel, hogy izzadnak szex közben.

2017. szept. 13. 21:50
 10/13 anonim ***** válasza:
Miért olyan hihetetlen ez. Van egy haverom csont sovány. A feltünően nagy darab nőket szereti. Most is ilyen élettársa van Akkora nő hogy a többség számára visszataszító
2017. szept. 13. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!