Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hihetetlen, vagy csak inkább nem érdekli a pasik jó részét, hogy sok nőnek nincs hüvelyi orgazmusa?
Itt is olvastam, meg hallottam nem 1 embertől, hogy ilyen nem létezik. Viszont az ellenkezőjét is sokan állítják.
+ Sok pasi úgy van vele, a szex arról szól, beteszi, tologatja ki-be, amíg ő el nem megy, de vajon ezeket szimplán nem érdekli, vagy meg se fordul a fejükben, hogy sok nőnek így nem megy?
Van amelyiket nem érdekli:)
Én is mondtam már, hogy attól mert nyomogat még nem fogok elélvezni, ami persze nem gáz, mert sok nő nem képes hüvelyi orgazmusra, én sem.
A baj ott kezdődik mikor a tudtára adod, hogy máshogy is megoldhatja és néz mint egy idióta birka, mint aki nem tudja miről beszélek.
Na az ilyennek a felesége se lennék :D
Nőként (és a hüvelyi orgazmus több éves kutatása után) írom: az, hogy egy nőnek van-e hüvelyi orgazmusa, kb. 80%-ban magán a nőn múlik és kb. 20%-ban a férfin.
Ha egy nő nem tud ellazulni, feloldódni, átadni magát az érzésnek, akkor a férfi lehet bármilyen figyelmes, technikás, stb., a nőnek akkor sem lesz orgazmusa.
most megnyugtattál :D
Akkor lehetséges , hogy az volt a baj, hogy életemben nem voltam szerelmes?
Van remény!
Második voltam!
Nekem is csak hüvelyi van, nem szeretem ha a csiklomat piszkálja engem idegesit de a másik viszont nagyon jo :)
és tényleg csak ugy megy ha ellazulsz és nem görcsölsz rá valamint rendesen felizgat a párod akibe szerelmes vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!