Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan hihetetlen, hogy a husisabb pasik jönnek be a kockahasuak pedig nem vonzanak egyáltalán?
Figyelt kérdés
Van rajtam kivül más nő is,aki így van ezzel?2017. szept. 13. 20:28
11/13 anonim válasza:
Én is! Férjem is ilyen alkat, és mindig ez vonzott. Valahogy olyan biztonságot adónak találtam mindig a pocakos férfiakat, ölelgetni valónak, akikhez igazán jó hozzá bújni. Én még azt is szeretem, ha magasak is hozzá.
12/13 anonim válasza:
Érdekes dolog ez, mert én is inkább a mackósabb tipusokra bukok, a kigyúrt egyen kinézetűek pedig kifejezetten taszitanak. Bár igazság szerint lehet ez azért van így, mert a mackók sokkal inkább figyelmesebbek és van humoruk, viszont az egyen kinézetű kockahasú kigyúrt pasik közül a legtöbb primitiv és önző. Kellett nekem is egy kis idő amíg ezekre rájöttem, mert tizen-huszon évesen szinte csak kigyúrt pasiaim voltak, és mind csalódás volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!