Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy bunkóság megmondani egy lánynak, hogy ha nem tetszik a puncija és a mellei? Nem illünk össze szexuélisan akkor bunkóság ha ezt megmondtam mint hogy hitegessem? Lelankadt tőle.
Bunkóság. Olyan dolgok miatt utasítottad el nyíltan, amiről nem tehet, hogy olyan amilyen.
Mondtál volna bármi mást.. vagy csak annyit, hogy nem illetek össze szexuálisan és kész..
Szerintem nyugodtan mondd meg, hogy a cerkád ellene szavazott.
Számos agyatlannál is idiótább tév-elképzelésbe kergeti a srácokat a nagy lapítás, sunnyogás, meg őszintétlenség, amit a mai lányok csinálnak velük. Tele van vele a gyéká társkeresési problémákkal foglalkozó része. Egyszerűen NEM tudják, hogy mi a baj velük, mert a csaj lapít, hazudozik, meg félrebeszél mindenféle "kémiáról". A srác meg őrjöng, mert ő szerinte mindent jól csinált, ergo biztos mert nincs kigyúrva, vagy nincs "béemvéje".
Oszt' a francokat: hóttegyszerűen nem volt elég humoros, egyenesen rosszat szólt, vagy épp savanyú volt a lehellete, túl sokat törölgette a nadrágjába a tenyerét, nem volt nála csak vicceskoton, esetleg csak zellerízű volt, a csaj meg pont azt utálja... vagy más efféle apróságok - amiket a kutya sem vesz észre saját magán, de másnak (főleg ha ilyen kis tökéleteshajkurászós elszállt emberke az illető) bizony szemet szúr és máris "jöhet a következő!".
Szóval ha jót akarsz tenni a másikkal, akkor igenis KOMMUNIKÁLSZ: megmondod neki, hogy hol és miért "bukott el". Ha lehet belőle tanulni, akkor tanulni fog, ha nem lehet (mert mondjuk neked tényleg a melle formája nem jött be), akkor meg tudomásul veheti, hogy nem ő cseszte el, hanem a genetika (amiről ugye... tényleg nem tehet).
Oszt jónapot.
A lényeg, hogy ha olyan a lány, akkor azért lehetőleg ne lefikázós stílben told a szöveget. De TOLD.
Ennyi.
Egyáltalán ne mondd meg, mert totálisan összeomlik. Olyan dolgokról beszélsz, amiröl nem tehet. És igy nem tud ellene tenni.
Annyit mondj, h nem müködik a kémia, nem érzed azt a vonzalmat, amit kellene és kész. Ez is igaz, hisz nem érzed.
Én megmondtam, hogy büdös a vaginája. "Elég rossz szaga van"
"Jól van, milyen vagy!"
Megharagudott. A legtöbb esetben ilyenkor a nő visszavágna: "neked meg a fxrkad büdős!"
Azán lassan már kedvem sem volt hozzá. Évek alatt űzött a szaga, mire kikopott emlékeimből végleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!