Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bunkóság azért szakítani egy sráccal mert
mikropénisze van?
Hááát, nem bunkóság, de nem is "szép" dolog....
A srác részéről meg teljesen érthető ez az álláspont, hiszen szerencsétlen srác ez ügyben nem tud mit tenni...
2018. febr. 16. 02:10
2/26 A kérdező kommentje:
Őszintén elmondtam neki h nem élvezem a szexet egyáltalán. Sajnos nagy a szexuális étvágyam. Sokan mondták h ilyenkor a pasik felcsatolhatósat használnak vagy profi orál szexet tanulnak. De az milyen már egy kapcsolatban h csak az van.....
Felcsatolhatos? Ferfikent? Hat ilyen bizarr dolgot meg nem hallottam..:D Mellesleg ertheto, hogy szakitottal vele, de lehet nem a szexre fogtam volna. Most gondolj bele hogy tudja azt, hogy kicsi a penisze es meg ezt a tudomasara adod. Szerencsetlen gyerek meg nem mer majd nyitni mas lany fele, nehogy ott is elutasitsak a peniszmerete miatt.. Egy kis erzelmi intelligancia pls. Egyszerubb lett volna azt mondani, hogy “Figyelj xy! Nagyon rendes srac vagy, de nem erzem azt, hogy egy hullamhosszon lennenk. Szeretlek mint embert, de erzelmileg nem kotodok hozzad x ido utan es ugy erzem a kesobbiekben sem fog ez valtozni. Inkabb maradjunk baratok!” Igy most szegeny gyereken csak rugtal megegyet.. Hat mind1 mostmar nem tudsz mit csinalni, de a jovoben inkabb egy kegyes hazugsag mint ez. Szep estet! 20F
2018. febr. 16. 02:27
Nem hívnak bunkóságnak, mert ez egy fontos igényeljük szerintem ami, fontos egy kapcsolatban és ha valamelyik fél nem élvezi már nem jó.
A srácnak meg igen nehéz lesz olyat találnia akinek megfelel
2018. febr. 16. 03:52
Le kéne neki fogyni. 7 centi helyett lehet lenne, 16-17 cm...
2018. febr. 16. 08:12
Egyik részről bunkó vagy, mert igazán megkímélhetted volna az őszinteségtől ebben az esetben és mondhattál volna valami más indokot. Jobb napod lett így,???
Másik részről meg szerintem a csávó tisztába van a hátrányával, lehet nem te vagy az egyeetlen aki már megerősítette benne ezt .
Ha nekem ekkora lenne én biztos szilikonoztatnék vagy ilyesmi...
2018. febr. 16. 08:43
Jól tetted. Sajnos ilyen döntéseket meg kell tudni hozni az életben majd talál egy magához valo duci csajt és boldogok lesznek.
2018. febr. 16. 11:13
Bevallom, én lehet, hogy nem mertem volna megmondani, hogy a farka miatt szakítok. Senkit nem akarnék megbántani olyasmiért, amin nem tud változtatni. Viszont a 7 cm nekem is kicsi, nem éreznék semmit belőle, min 12 cm azért kell. Saját tapasztalat.
Sokan mondják, hogy nyalással, ujjazással lehet orgazmust adni a nőnek és kompenzálni. Ez igaz, de attól én még az aktus részt is imádom, és szükségem van rá, ahhoz viszont éreznem kell belőle valamit.
34
2018. febr. 16. 11:16
Hát most ez engem is elkeserített. Nekem 2 centivel hosszabb csak, tegnap írtam is ki kérdést erről. Szerintem akkor nekem is be kell rendelkezkednem a magányra. Jó mindegy, most nem én vagyok a téma, hát ja, kicsit bunkó voltál. Elég szarul érezheti magát. Ha én így játék, szerintem soha többé nem akarnék kapcsolatot. Egy kegyes hazugságot megért volna a dolog.
2018. febr. 16. 14:53
csodálom a bátorságát h ekkora kaliberrel ki mert állni eléd:D
2018. febr. 16. 14:59
Kapcsolódó kérdések: