Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek bunkóság azért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek bunkóság azért szakítani egy sráccal mert mikropénisze van?

Figyelt kérdés
Hiába próbáltuk bárhogyan a szexet nem élveztem. Szinte semmit nem is érezte. Egyszerűen hiába volt helyes alig volt 7cm kb neki. Szakítottunk és most bunkó libának tart h emiatt szakítottam. Részben szarul érzem magam mert tényleg ez az egy ok volt. De megpróbáltam tényleg. Élezetes szexre vágyom nem mini tampon érzésre.. de rossz is a lelkiismeretem..

2018. febr. 16. 02:08
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
9%
Tényleg bunkó voltál.N
2018. febr. 16. 15:08
 12/26 A kérdező kommentje:
De most maradjak úgy kapcsolatban vele h egyáltalán nem élveztem a szexet vele? Nyilván nem az a legfontosabb. De akkor is. Most nehogy már műdákóval kelljen szexelnem. Egy aranyos kedves gyerek ezt leszámítva és baromi helyes. Nem úgy szakítottam vele h hé te. Pici a péniszed ezért most doblak. Ennél azért kíméletesebb voltam és őszintén elmondtam neki mi a helyzet. Ahogy azt is h biztosan van olyan lány aki monjuk nem szeret annyira szexelni vagy ilyesmi. De rólam tudta h eléggé szeretem a szexet és másfél hónapig be se számolt arról h mivan vele. És tényleg próbálkoztam. De mondom. A tamponomat jobban megéreztem.
2018. febr. 16. 15:19
 13/26 anonim ***** válasza:

Hát persze, ha nem jó neked, ne erőltesd. Csak, na, én konkrétan átérzem a srác helyzetét. Most biztos nem lesz egy darabig kedves, aranyos fiú. Ebbe belegondolni. Volt előtte valakije, meg hány éves? Mint már említettem, ha velem ilyen előfordulnak, szerintem többet nem kezdenék senkivel sem kapcsolatba, mondjuk nem is fogok.

8-as voltam.

2018. febr. 16. 15:26
 14/26 anonim ***** válasza:
Vagyis 9-es...
2018. febr. 16. 15:26
 15/26 anonim ***** válasza:
11%
Úr isten :D "biztosan van olyan lány aki monjuk nem szeret annyira szexelni" ez nem azon múlik hogy ki mennyire szeret dugni... Neked kicsi volt lehet másnak jó lesz. Így kerek perec megmondani neki elég bunkó dolog, tuti nem mert majd kezdeményezni egy jó darabig. Most gondolj bele ha neked mondanák azt mondjuk hogy csúnya a melled vagy ronda a puncid és ezért nem kellesz.. neked hogy esne?
2018. febr. 16. 16:34
 16/26 anonim ***** válasza:
86%
azért álljunk már meg egy pillanatra: az sem normális hogy egy mikropéniszes fiú ezt az apróságot(szó szerint is értve) elhallgatja a legfőbb bizalmasa azaz a párja elől, és úgy tesz mintha a legnagyobb nőfaló lenne
2018. febr. 16. 16:46
 17/26 anonim ***** válasza:
98%
Én is simán szakítanék ezért valakivel, viszont szép-nem szép, hazudnék neki az indokról... Nem mondanám meg, hogy a pénisze miatt, mert ebben az esetben szerintem kíméletesebb, de lehet az lenne a rossz döntés.
2018. febr. 16. 22:29
 18/26 anonim ***** válasza:

Szeretem az oszinte embereket, de néha jobb ha csendben maradunk...

Gondolom hányszor játszottad el hogy élvezed, közben nem ereztel semmit sem, ez is rossz lehetett.

Persze, ha rossz neked bármi legyen is az, inkább legyen vége, mi lett volna ha olyan lány vagy ki csak az esküvőn hajlandó szexelni...:) meglepetés és hossz boldogtalan élet , orgazmus nélkül, mert szex az lett volna, de milyen. Igaz?

2018. febr. 17. 02:56
 19/26 Master29 ***** válasza:
6%

Ennyi erővel, mi pasik is megtehetnénk, hogy azért rúgunk ki egy csajt, mert csak harangozni járunk belé. :P

Neeem... mi férfiak nem vagyunk ilyenek, mi inkább megoldást keresünk a problémára... Főleg ha még szeretjük is azt a nőt. Nem úgy mint a legtöbb nő, hogy csak a pénz, és a pénisz méret számít! :P

(Egy jóképű, 20cm-es pénisszel rendelkező férfi vallomása)

2018. febr. 17. 06:11
 20/26 aszlan ***** válasza:
Amúgy jol teted.oszinte es nyílt.idővel csak kinoztad volna a kifogasokal es a hidegsegekel.nem kel kinozatik egymást egy életre.
2018. febr. 17. 16:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!