Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez bunkóság volt a részemről?
Szerintem túl fiatalok vagytok ehhez... Elsősorban a barátod túl bunkó és önző, mit képzel, egy lány meddig tudja őt szopni egyfolytában??? Ha úgy van hogy már nem bírja a lány, "kézbe kell vegye" az irányítást, és végezni, nem kínozni a másikat...
Nem, nem volt bunkóság, részéröl viszont igen.
"Barátommal 3 hónapja vagyunk együtt,eddig még nem szexeltünk"
Max 3 hét után szó nélkül leléptem volna! Ez egy farok..
10 perc után elmegy a kedved? Az gáz azért.
Én múltkor vagy husz-huszonöt percig tuti oráloztam, és csak azért addig, mert totálra elzsibbadt az ajkam. Nagyon szeretem csinálni... és igen, bunko.voltál. Vagy csináld normálisan, vagy ne.
Nekem volt hogy 8-9-10 óra volt, nem folyamatosan, pár perc szünetekkel. Jah és mélytorkozom. :) 10-20 perc az semmi. Sok nő sem tud elmenni csak 15-20perc nyalás után. Nyalni pedig szerintem nehezebb mint szopni, legalábbis nekem fárasztóbb. És a férfiak mégis csinálják.
N.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!